De wereld van digitale valuta is steeds aan het ontwikkelen. Er zijn tegenwoordig ook crypto creditcards in omloop die gebruikers in staat stellen om aankopen te doen met cryptocurrencies. Hierdoor zijn er ook verschillende aanbieders. Om de beste aanbieder van 2024 op te sporen zullen we enkele crypto creditcards voor u op een rijtje zetten. 

Binance card 

In 2017 zijn de ontwikkelaars van de Binance Card gestart met een nieuwe ontwikkeling van de toekomst. Miljoenen gebruikers maken in de tussentijd al gebruik van dit platform. Op dit platform kun je geld laten groeien en ook geld uitgeven. Dit platform heeft een creditcard ontwikkeld die sinds 2020 in Europa gebruikt wordt. De Binance Visa Card. Met deze kaart kun je betalingen doen, terwijl je ook geniet van de voordelen. De aanschaf van de kaart is geheel kosteloos en je hebt een cashback van 8% op je betalingen. Het vermogen is veilig en bovendien worden er geen onnodige transacties gemaakt naar fiatgeld. 

Het alternatief 

Naast Binance is ook Coinbase gestart met het maken van crypto creditcards. Dit platform bestaat sinds 2012 en is gaan toenemen aan populariteit door de betrouwbaarheid die het heeft voor gebruikers. Met de crypto creditcard van Coinbase kun je betalingen doen met cryptocurrency. Het werkt net zoals elk ander creditcard samen met Visa. Het wordt in de meest gevallen gezien als een creditcard. Echter, is het een debitcard. Met deze creditcard kun je overal in de wereld betalen en het is flexibel omgaan met crypto. Bovendien zijn er hier geen jaarlijkse kosten. 

Een derde aanbieder van crypto creditcard is Wirex. Het is sinds 2014 gestart met het ontwikkelen op financieel gebied. Met wirex is er verbinding mogelijk tussen bank en cryptocurrency. Hier heb je onderling gratis transacties en het wordt ondersteund door Visa en Mastercard. Klik op Cryptocreditcard.nl voor meer informatie.