Als ZZP’er weet je het als geen ander. Er komt aardig wat kijken bij het opzetten van je bedrijf. Maar ook naarmate je bedrijf groeit in de loop van de tijd, komen er een hoop dingen om de hoek kijken. Het afsluiten van de juiste verzekeringen is een echte must, maar is iets waar je niet meteen aan denkt. Het liefste richt je je op je corebusiness en wil je de hele dag door ondernemen. Ben je op dit moment werkzaam als ZZP’er? Kies er dan zeker voor om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Waarom dit een goed idee is, lees je hier. 

Je weet zeker dat alles goed is geregeld bij schade en / of letsel

Een aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat je altijd goed bent verzekerd in het geval van schade en / of letsel. Want, laten we eerlijk zijn, een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Of dat nu bij jou op kantoor is of elders buitenshuis. Een aantal bekende voorbeelden van situaties zijn:

  • Het veroorzaken van letsel als ZZP’er aan iemand anders of schade aan de desbetreffende spullen.
  • Je veroorzaakt schade door een product dat door jou is verkocht.
  • Er ontstaat financiële schade bij (para)medische beroepen.
  • De schade wordt per ongeluk veroorzaakt bij spullen die je huurt of leent.

Een aansprakelijkheidsverzekering kun je voor een erg voordelig tarief afsluiten 

Fijn om te weten, is dat je een ZZP aansprakelijkheidsverzekering voor een mooi bedrag af kunt sluiten. Hierdoor vormt de verzekering direct erg makkelijk een deel van je maandelijkse vaste kostenposten en kan het goed worden geïntegreerd binnen het budget van je organisatie. En dat zorgt meteen weer voor net even wat meer overzicht, duidelijkheid en structuur. Maar je gaat ook met een veel veiliger en fijner gevoel naar een klant of een externe werkplek, wetende dat alles goed is verzekerd. Redenen genoeg dus om hier snel een keer mee aan de slag te gaan.

Ontdek de mogelijkheden voor een aansprakelijkheidsverzekering voor je eigen bedrijf online

Ga je maar al te graag aan de slag met het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering voor jou als ZZP’er? Neem dan gerust een keer een kijkje online en ontdek het aanbod dat er is aan verzekeraars. Het afsluiten van een geschikte verzekering heb je vervolgens in een mum van tijd gedaan. Je krijgt een goed beeld van de bijbehorende premies en wat er zoal verzekerd is.