Gratis Creditcard

Top 5 Gratis Creditcards

Beste keuzes

1

American Express Green Card

Goede service
2

American Express Flying Blue Card

Goede keuze
3

Visa World Card

Eerste jaar gratis
4

Viabuy Card

Geen bkr toetsing
5

N26

Debit card

Alternatieve keuzes

5 Goede keuzes

1

American Express Flying Blue

Gratis eerste jaar
2

American Express Green Card

Gratis eerste jaar
3

Mastercard Classic

Veel gekozen
4

Visa World Card

Wereldwijd populair
5

N26 Card

Populair in NL & Duitsland

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 cards

Bekijken

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij het aanvragen van een creditcard.

Lees verder

Gratis creditcard aanvragen

American Express Flying Blue Silver card

De American Express Flying Blue Silver card is de beste keuze op dit moment als je een creditcard wilt. De kaart aanvragen is geheel gratis het eerste jaar, je bent verzekerd op reis bij aankopen en spaart ook nog eens punten op. Tevens wereldwijde acceptatie.

​Gratis creditcard online aanvragen

Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om een creditcard te bestellen. Ook online kan dat. Bij sommige banken is het zo dat je gratis een creditcard kan ontvangen als je een bepaalde betaalpakket hebt. Ook leuke acties kunnen hieraan gekoppeld zijn.

Bij het hebben van een gratis creditcard hoef je geen jaarlijkse kosten te betalen mocht je het zelfs kwijt hebben geraakt. In de meeste gevallen geldt dit voor altijd, maar soms kan het voor het eerste jaar zijn. Ook de jaarlijkse kosten kunnen als een soort van cadeau saldo op de creditcard worden verrekend of gestort. Dit loopt dan samen met het jaarlijks bedrag.

Eenmalige aanschaf voor de gratis creditcard

Soms zijn er ook kaarten die altijd een gratis jaarbijdrage hebben. Waardoor sommige bedrijven echter een eenmalige aanschaf bedrag rekenen voor die gratis creditcard. Jij kiest als je overstapt naar een andere creditcard of een andere gratis kaart. Kredietkaarten die geen jaarbijdrage hebben zijn meestal een cadeau die je van de creditcardmaatschappij krijgt.

De manier van verdienen voor een bank ligt in het feit dat je die kaart gebruikt of het moment je voor zaken gaat betalen ermee. Het moment je betaalt met vreemde valuta voor iets dat je graag wilt of als je contant geld opneemt dan rekent deze instantie hiervoor zeker kosten.

Een gratis creditcard is soms helemaal niet gratis

De automatische zaken van bepaalde banken zijn zodanig uitgewerkt dat er maar heel weinig middelen en mensen nodig zijn. Bepaalde kosten die hiermee gepaard gaan worden dan heel laag gehouden. In sommige gevallen bieden banken een gratis creditcard aan bij een veel duurder bankpakket.

Op zo een manier kan de bank door de hoge prijs dat het pakket kost dan de kaart zogenaamd gratis aanbieden aan jou. Doordat er de laatste tijd geen BKR-toetsing en registratie wordt gedaan is de gratis prepaid creditcard zo populair.

Zonder problemen kunnen personen boven de 18 jaar deze kaart dan bestellen. De gebruikskosten van deze kaart lag veel hoger vroeger. De verschillende banken kunnen nu hun kosten heel erg laag houden omdat er echter geen kantoren zijn die zoveel kosten hebben. De intelligente beveiligingssoftware en ook nog de gratis app voor elke smartphone kunnen nu alles beheren en regelen. Op deze manier zijn de gebruikelijke kosten dan verdwenen.

Een N26 Mastercard is gratis aan te vragen

Het mooie ervan is dat je de N26 Mastercard helemaal gratis kan aanvragen. Dit krijg je dus inclusief een bijbehorende bankrekening en een bankpas. Een van de officiële banken die er zijn is de N26. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over frauduleuze zaken.

Wil je dus een bankrekening aanvragen dan gaat dat bij N26 heel eenvoudig. Via de website kun je ook je aanvraag doen. Je vult zorgeloos je gegevens in en verifieert dit via de N26 app. Binnen enkele minuten moet dit wel al in orde zijn en heb je jouw creditcard als gepost gekregen.

American Express Green Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 60

Mastercard Classic Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 20

Visa World Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 36,50

N26 Debitcard

Debit of credit?
Debit card

Wisselkoers opslag
slechts 1.7%

Jaarlijkse prijs
Gratis

Mastercard Gold Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 32,50

Knab Creditcard

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
Gratis