Visa World Card

Bestedingslimiet

€ 5.000

Aankoopverzekering

180 dagen

Spaarrente

0,00% 

Maximale opname

per dag €1250

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

€500,-

Transactie kosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 36,50

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Met een Visa world card kun je wereldwijd betalingen verrichten in verschillende landen. Het makkelijke van de world card is dat je ook online met een creditcard kunt betalen. De visa world card heeft standaard een bestedingslimiet van € 2.500,-. Dat betekent dat je tot dit bedrag aankopen kunt afrekenen met de creditcard. Je kunt wel altijd een verhoging van de limiet aanvragen. Wat je in het buitenland of op vakantie ook tegenkomt of meemaakt, betalen met de visa world card is mogelijk, ook als andere betaalmiddelen niet werken. Ook hoef je je geen zorgen te maken als de card niet werkt of niet wordt geaccepteerd. Je kunt het gebruiken op tolwegen, om een overnachting in een hotel te boeken, een auto te huren en zelfs om de borg ermee te betalen. Voor het boeken of reserveren van een hotel is  de visa world card ideaal. Doet het hotel mee aan de hotelservice van visa, dan ben je bij een telefonische reservering niet gebonden aan de vaste inchecktijden.

Deze kaart in het kort

netto inkomen €1.150,- per maand
leeftijd 18 jaar
bkr-toets Ja
identiteit geldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluiten direct afsluitbaar
download alg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de Visa World Card geschikt?

De visa world card is voorzien van het contactloos betalen logo. Dit betekent dat je bij betaalautomaten contactloos met je visa card kunt betalen.  Wanneer je meerdere contactloze betalingen achter elkaar doet, is de kans groot dat je uit veiligheid een pincode moet invoeren. De visa world card is wereldwijd een van de meest aanvaarde creditcards. Dit betekent dat je met deze creditcard zekerheid hebt dat je overal kunt betalen. Je doet ook veilig online aankopen, bijna al je aankopen zijn voor 180 dagen verzekerd. De world card is de ideale keuze als je vooral een betaalbare creditcard zoekt. Verder past de kaart bij elke betaalrekening.

Met een visa world card als betaalmiddel zijn betalen en afrekenen niet langer synoniem aan elkaar. Met deze card kun je altijd meteen betalen. Heb je geen gepast geld op dat moment, dan kun je op een later moment afrekenen. 

Dat maakt het een stuk makkelijker om aankopen te doen. Als je onderweg bent en je moet snel betalen dan is dit een handige hulpmiddel. Dit kan overal ter wereld, waar je ook bent, dat maakt het gemakkelijk. Een ander groot voordeel van het gebruik van deze kaart is de hoge mate van verzekering. Dat betekent dus dat je een flinke tijd zeker van bent dat je aankoop verzekerd is. Daarmee wordt het een stuk minder risicovol om een aankoop te doen.

Een visa world card is de beste reisgenoot in zowel binnen- als buitenland. In veel landen wordt niet elk bankpasje geaccepteerd. Daarom is het handig om een visacard op zak te hebben. Je betaalt één keer per maand en achteraf je uitgaven terug. Online of met een applicatie kun je je uitgaven bijhouden en controleren. Het is verstandig om maandelijks alle uitgaven automatisch van je rekening af te laten schrijven. Je begint de volgende maand dan niet met lasten die je nog moet betalen. Ook betaal je geen rente.

BKR toetsing nodig voor Visa World Card?

Voor een Visa World Card is een BKR toetsing vereist. Met de BKR toetsing wordt de kredietachtergrond van de aanvrager onderzocht. Hiermee moet hij kunnen bewijzen dat hij het voorgeschoten geld kan terugbetalen.

Hoe Visa World Card opzeggen?

Je Visa World Card kun je opzeggen door een opzeggingsformulier in te vullen of een aangetekende brief door te sturen. De kaart wordt dan onbruikbaar gemaakt, het word geblokkeerd of vernietigd.

Hoe kan ik inloggen bij mijn Visa World Card?

Inloggen voor je Visa World Card kan online op je persoonlijke  account.

Hoe Visa World Card aanvragen?

De Visa World Card kun je  eenvoudig online opvragen door een aanvraagformulier in te vullen.

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Visa World Card.

Samenvatting VISA World kaart

Bestedingslimiet

€ 5.000

Aankoopverzekering

180 dagen

Spaarrente

0,00% 

Maximale opname

per dag €1250

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

€500,-

Transactie kosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 36,50

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Alternatief: Visa World Card Platinum

De Visa world card platinum is de meest uitgebreide en luxueuze Visa creditcard. Bij deze creditcard krijg je een ruime doorlopende reisverzekering. Ook  ontvang je een luxe opbergmap voor je rekeningoverzichten. De world card platinum is dus een perfecte creditcard als je veel reist en kiest voor optimaal betaalgemak. De bestedingslimiet van deze kaart is standaard € 5.000,-. Op die manier geef je niet meer uit dan je op je kaart hebt staan en voorkom je onnodige schulden. Verder zijn al jouw aankopen 365 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Tenslotte kun je profiteren van een uitgebreide doorlopende reisverzekering. Met deze reisverzekering krijg je een wereldwijde dekking. Met een visa world card betaal je eenvoudig, snel en 100% veilig. De visa world card is namelijk de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Met een visa card  kun je wereldwijd op meer dan 27 miljoen plaatsen betalen of reserveren.

Deze kaart in het kort

netto inkomen €1.250,- per maand
leeftijd 18 jaar
bkr-toets Ja
identiteit geldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluiten direct afsluitbaar
download alg. voorwaarden 

Voor wie is de Visa World Card Platinum geschikt?

De visa world card platinum is ten eerste erg gewild vanwege het simpele feit dat het gaat om een kaart van visa. Men weet dat immers al het volgende: met deze kaart kan ik betalen over de hele wereld en krijg ik de nodige garanties. Een van die garanties is dat je een aankoopverzekering hebt. Daarnaast kun je wereldwijd betalingen verrichten met de kaart. Ook kun je genieten van een doorlopende reisverzekering, iets wat natuurlijk vooral voordelig is voor mensen die vaak op (zaken)reis gaan. Deze reisverzekering is overigens behoorlijk uitgebreid.

Voordelen

  • veilig betalen op vakantie en online
  • aankopen 365 dagen verzekerd
  • inclusief Doorlopende Reisverzekering
  • inzicht in uitgaven
  • 24/7 service en fraudepreventie

De visa world card platinum is voorzien van het contactloos betalen logo. Dit betekent dat je bij betaalautomaten met dit logo en het logo van Visa contactloos kan betalen. De visa world card platinum is dan ook de meest exclusieve creditcard van visa. Deze creditcard is dus relatief goedkoop voor een platinum card.  De visa world card platinum beschikt over elke soort verzekering die met een creditcard gepaard kan gaan, behalve over een reis annuleringsverzekering en een autoverhuurverzekering.

De visa world card platinum is de ideale creditcard voor zij die veel reizen.Ook is  een doorlopende reisverzekering hiermee inbegrepen. Met deze verzekering wordt het afsluiten van een verzekering bij derden overbodig. Niet één, maar alle vakanties worden het hele jaar door verzekerd tegen kosten bij reisongevallen of autopech. Daarnaast is de verzekering niet alleen van toepassing op de kaarthouder maar op alle meereizende gezinsleden die wonen op hetzelfde adres.

Samenvatting VISA World Platinum kaart

Bestedingslimiet

€ 5000,-

Aankoopverzekering

365 dagen

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 3000,-

Kosten geldopname

4% automaat en balie

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactie kosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 154,-

Rente gespreid betalen

n.v.t.