Goedkope Creditcard

De American Express Green Card is een uitstekende creditcard die geschikt is voor ondernemers, reizigers en andere personen.

american express green card

Gratis Creditcards

5 Beste keuzes

american express green card

1. American Express Green Card

Goede service

Meer informatie

Visa World Card

2. American Express Flying Blue Card

Goede keuze

Meer informatie

Visa World Card

3. Visa World Card

Eerste jaar gratis

Meer informatie

Visa World Card

4. Viabuy Card

Geen BKR toetsing

Meer informatie

N26-Creditcard

5. N26 Card

Debit Card

Meer informatie

Alternatieve keuzes

5 Goede keuzes

Visa World Card

1. American Express Flying Blue

Gratis eerste jaar

Meer informatie

american express green card

2. American Express Green Card

Gratis eerste jaar

Meer informatie

Visa World Card

3.MasterCard Classic

Veel gekozen

Meer informatie

Visa World Card

4. Visa World Card

Wereldwijd populair

Meer informatie

Visa World Card

5. N26 Card

Populair in NL & Duitsland

Meer informatie

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Bent u ook op zoek naar de goedkoopste creditcard?

We willen er natuurlijk allemaal wel het goedkoopst van af komen bij het aanvragen van een  goedkope creditcard en spelen de aanbieders daar natuurlijk graag op in. De procedure voor de aanvraag is hetzelfde als bij een “duurdere” variant, maar kunnen de aangeboden voordelen wel een weerspiegeling zijn van het bedrag dat je jaarlijks moet neertellen. Wat voor u de goedkoopste creditcard is zal afhankelijk zijn van een aantal persoonlijke aspecten. Gebruikt u de creditcard bijvoorbeeld namelijk voornamelijk alleen in het buitenland? Dan is de world card, met een lage fee voor transacties in het buitenland een uitstekende keuze wat betreft de goedkoopste creditcard voor u.

Puur kijken naar de abonnementskosten, is daarom niet de juiste manier om een goedkope creditcard uit te kiezen. Bedenkt van te voren goed welke persoonlijke aspecten voor u van toepassing zijn en vergelijk de verschillende aanbieders van creditcards. Doe dit aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren en aspecten, die voor u van toepassing zijn. Aan aanbieders is er geen gebrek en daar kunt u het voordeel uit halen. Ook is het belangrijk om in de gaten te houden dat de kosten verbonden aan zo een creditcard, nauw verbonden zijn aan het betalingsgedrag van de creditcard houder.

American Express Green Card

De American Express Green Card is de beste keuze op dit moment als je een creditcard wilt. De kaart aanvragen is geheel gratis in het eerste jaar, je bent verzekerd op reis bij aankopen en spaart ook nog eens punten op. Ook is er wereldwijde acceptatie. Dit is de beste creditcard aanbieding van dit moment.

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Bestaan goedkope creditcards wel?

Dat zal wellicht de eerste vraag zijn die bij velen opkomt wanneer ze voor het eerst ervan horen en is het vaak een relatief begrip. Het nemen van krediet is nooit goedkoop omdat er een rentepercentage aan verboden is en de meeste maatschappijen uitgaan van het wettelijk vastgestelde maximum. Zo kan bij onverantwoord gebruik van een creditcard, binnen een mum van tijd een aanzienlijke schuld worden opgebouwd en lijdt dat in sommige gevallen tot vergaande consequenties.

Dat zijn echter eerder uitzonderingen dan regel en is het gebruik van een creditcard nog steeds dé manier van betalen wereldwijd voor grote groepen personen. Bij het verrichten van betalingen middels een creditcard wordt er betaald met geld dat op dat moment nog niet van jouw bankrekening afgetrokken wordt en heb je 30 dagen om alles aan te zuiveren. Bij het uitblijven daarvan, wordt er dus rente berekend over het openstaand bedrag en kan de kaart zelfs geblokkeerd worden wanneer de betalingen uitblijven. De goedkoopste creditcard kan zo een prijzig avontuur worden en zal veel dus afhangen van het betalingsgedrag van de kaarthouder.

Welke creditcard is het goedkoopst?

Wij krijgen veelvuldig de vraag; welke creditcard is het goedkoopst? Het antwoord hierop is, dat dit per persoon verschillend is. Dit is geheel afhankelijk van het gebruik van de creditcard. Laten we voor op stellen dat een creditcard nooit gratis is. Er zijn altijd wel kosten die in rekening gebracht zullen worden, ook bij het keurig naleven van de 30-dagen betalingsregeling. Er hoeft dan geen rente betaald te worden, maar hou je wel rekening met de abonnementskosten op jaarbasis en komen er bij sommige maatschappijen ook kosten erbij wanneer de kaart lang niet is gebruikt. Om klanten aan te trekken, zijn er vaak aanbiedingen waarbij er over het eerste jaar geen abonnementskosten betaald dienen te worden. In combinatie met het houden aan de terugbetalingsregeling, is zo een kaart natuurlijk het voordeligst in gebruik.

Er wordt immers niets extra in rekening gebracht. Voorzichtigheid dient geboden te worden wanneer er gebruik gemaakt zal worden van prepaid creditcards. Bij deze heb je wel nooit te maken met het moeten betalen van een rente (er wordt immers nooit krediet verleend), maar worden tal van andere kosten doorberekend. Dat tikt toch aardig aan en kijkt men vaak verrast op wanneer de rekening binnenkomt. Zo wordt bij het opwaarderen ook altijd een bedrag in rekening gebracht en geldt dat ook voor gevallen waarbij de kaart een tijd lang niet is gebruikt. Soms is het nemen van een prepaid creditcard achter onvermijdelijk (BKR status) en vindt je de goedkoopste door de vele aanbieders met elkaar te vergelijken. Neem de voorwaarden daarbij altijd goed door en kan je door het slim aan te pakken, ook voor een prepaid creditcard, de kosten zo laag als mogelijk houden.

Op zoek naar de goedkoopste creditcard? Vergelijk creditcards

Wie zijn of haar uitgaves nauwlettend in de gaten houdt en nooit uitgeeft dan terugbetaald kan worden, zal het goedkoopst uitkomen en kan je al voor een paar tientjes per jaar gebruik maken van een creditcard. In ruil daarvoor zijn alle voordelen beschikbaar en is het altijd handig om gebruik te maken van het online overzicht die de meeste creditcard maatschappijen als extra dienstverlening aanbieden. Zo beschik je op elk moment over een totaal overzicht van alle uitgaves en kan de planning worden bijgewerkt. Naast de jaarlijkse abonnementskosten, zijn er soms ook kosten die in rekening worden gebracht wanneer de kaart wordt opgezegd. Het abonnementsgeld is snel weer terugverdiend dankzij de vele kortingen die men krijgt bij het betalen met de creditcard. Zo zijn er tal van autoverhuurbedrijven en hotels die samenwerken met de creditcardmaatschappijen en worden er aantrekkelijke kortingen aangeboden. Naast de aantrekkelijke kortingen, worden er ook cadeaus verstrekt door bepaalde creditcard maatschappijen verstrekt.

Relatief goedkoop zijn ook de studenten creditcards, maar is de beschikbaarheid van die kaarten natuurlijk beperkt tot die groep. Het gaat hier ook om kaarten waar het tegoed opgewaardeerd dient te worden naar het model van de prepaid creditcard, maar zijn de kosten zoals die voor het abonnement en het opwaarderen, laag gehouden. Ook met een creditcard voor studenten waarop er wel een krediet genomen kan worden, zijn de kosten laag gehouden, maar ook de bestedingslimiet.

Goedkope creditcards zijn er dus wel te vinden, maar komt alles neer op het bestedingsgedrag om de kosten binnen de perken te houden. Bij het steeds nemen van kredieten wordt er rente erbij berekend en loopt het te betalen bedrag daarom op. Daar kan een stokje voor gestoken worden om steeds binnen de termijn van 30 dagen, het opgenomen bedrag terug te betalen. De kosten blijven dan beperkt tot de jaarlijkse abonnementskosten en vallen die aardig mee.

Met een prepaid creditcard ligt het anders en wordt er daar geen rente in rekening gebracht, maar zijn de overige kosten wel hoger. Het is dus een persoonlijke keuze en beschikken beide soorten dus over voor- en nadelen waarbij de kosten hoog kunnen oplopen. Een vergelijking maken tussen alle aanbieders is een stap in de juiste richting bij het vinden van een goedkope creditcard.

Wat is de meest goedkope creditcard?

Het belangrijkste is om te kijken naar de prijs welke je moet betalen, vrijwel alle creditcards hebben een jaarlijkse bijdrage. Daar zit een verschil in, deze kan variëren van enkele tientjes tot aan enkele honderden euro’s voor creditcards met hoge limieten en andere voordelen. Indien je de meest goedkope creditcard wilt, dan zijn bovengenoemde opties allemaal interessant. Het is belangrijk om te kijken waar je de kaart voor wilt gebruiken, zodat je de beste keuze kan maken. De meest goedkope kaart is niet altijd de beste oplossing.

Is een dure creditcard beter?

Dit hangt af waar je het voor wilt gebruiken. Dure creditcards bieden vaak meer mogelijkheden zoals: hogere limieten, aankoopverzekeringen maar ook deals op hotels, vluchten en andere zaken waar je gebruik van maken. Indien je een creditcard slechts voor de basisfunctionaliteit nodig hebt: het betalen. Dan voldoet een goedkope creditcard genoeg.

Wat kost een creditcard?

Dit verschil per kaart en per maatschappij. Zo zijn er diverse creditcards van verschillende maatschappijen zoals ANWB, American Express, Visa, Mastercard en andere. Het is belangrijk om te kijken waar je de kaart precies voor wilt gebruiken en of je tevens een credit of debit card wilt. Hierna kan je de verschillende kaarten vergelijken. Deze variëren in kosten.

Wat is de beste deal voor een goedkope creditcard?

De creditcard welke wij op dit moment uitlichten is de Mastercard Classic welke nu tijdelijk GRATIS is. Hierdoor is het op dit moment de meest aantrekkelijke goedkope creditcard om aan te vragen.

American Express Green Card

 

Bestedingslimiet

Onbeperkt

Aakoopverzekering

n.v.t.

Spaarente

n.v.t.

Maximale opname

n.v.t.

Kosten geldopname

3,50 % (min. € 4,50)

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactie kosten wisselkoers

2,30%

Jaarlijkse bijdrage

€ 66,-

Rente gespreid betalen

n.v.t.

american express green card

De American Express Green Card is een uitstekende creditcard die geschikt is voor ondernemers, reizigers en andere personen.

American Express Flying Blue Card

 

Bestedingslimiet

Geen vooraf vastgesteld bestedingslimiet

Aakoopverzekering

n.v.t.

Spaarente

n.v.t.

Maximale opname

n.v.t.

Kosten geldopname

3,50%

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

2,30%

Jaarlijkse bijdrage

€35

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Visa World Card

 

Bestedingslimiet

€5.000

Aakoopverzekering

n.v.t.

Spaarente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 1.250

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

€500,-

Transactiekosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€36,50

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Viabuy Card

 

Bestedingslimiet

n.v.t.

Aakoopverzekering

n.v.t.

Spaarente

n.v.t.

Maximale opname

€800

Kosten geldopname

€ 5,- per opname

Spaarrente vanaf

€500,-

Transactiekosten wisselkoers

2,75%

Jaarlijkse bijdrage

€19,90

Rente gespreid betalen

n.v.t.

N26 Card

 

Bestedingslimiet

n.v.t.

Aakoopverzekering

n.v.t.

Spaarente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 2.500

Kosten geldopname

n.v.t

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

1,70%

Jaarlijkse bijdrage

geen

Rente gespreid betalen

n.v.t.

N26-Creditcard

N26 is een geweldige gratis debitkaart met vele handige voordelen.