Mastercard Black Card

Bestedingslimiet

€5.000

Aankoopverzekering

365 dagen

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 3.000

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactie kosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€204

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Elke mastercard black-kaart is ontworpen met een uniek zwarte PVD-coat. Het heeft een roestvrijstalen front en een carbonrug. De mastercard black wordt daarom ook gezien als de luxury card. Elk detail van de kaart weerspiegelt uitmuntendheid en vertegenwoordigt de exclusiviteit van je lidmaatschap. Met deze mastercard kun je wereldwijd betalingen verrichten, zowel online als in de winkel zelf. Ook wordt de veiligheid van je transacties gecontroleerd, zodat je gerust je betalingen kan verrichten terwijl je je persoonlijke informatie veilig houdt.

Met de mastercard black kun je kiezen uit een bestedingsruimte van € 5.000,-, € 7.500,- of € 10.000,-. Wil je een hogere limiet? Dan is het mogelijk het bedrag op aanvraag te verhogen. De mastercard black heeft ook een contactloos betalen logo. Dit betekent dat je bij betaalautomaten met dit logo en het logo van mastercard contactloos kunt betalen.

Deze kaart in het kort

netto inkomen €1.250,- per maand
leeftijd 18 jaar
bkr-toets Ja
identiteit geldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluiten direct afsluitbaar
download alg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de Mastercard Black geschikt?

Met een mastercard kun je bij alle mastercard-acceptanten ter wereld betalen. Ook is online betalen met deze card extra veilig. Ga je op vakantie of zakenreis? Met de mastercard kun je onder andere betalen in winkels, hotels, restaurants en bij tankstations. De mastercard-acceptanten kun je herkennen aan het mastercard-logo. Maandelijks ontvang je ook een overzicht van de transacties die je hebt verricht. Hierdoor heb je een beter overzicht op je bankrekening. Ook de aankopen die je verricht met je mastercard zijn verzekerd. Denk maar aan verlies, schade of diefstal van je producten. Ook krijg je aanvullende reisverzekeringen met de creditcard. Met de doorlopende reisverzekering van de mastercard black ben je het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van reisongevallen, rechtsbijstand en hulpverlening, geneeskundige kosten en pech onderweg. Bovendien heb je een royale vlucht- en bagagevertragingsverzekering en zijn ook je geld en betaalmiddelen verzekerd.

Met een mastercard maakt het niet uit bij welke bank je zit. Je betaalt je uitgaven achteraf terug. Aan het eind van de maand ontvang je een overzicht in je mailbox. Daarna heb je een aantal dagen om zonder rente of andere kosten terug te betalen. Mensen die een mastercard aanvragen, kiezen voor betrouwbaar en voordelig. Mastercard is één van de grootste bedrijven in de creditcardwereld. Je kunt er in meer dan 200 landen mee betalen. Dat maakt het erg aantrekkelijk voor vooral de zakenlui en ondernemers. In het buitenland kan vaak niet worden gepind met elke bankpas en is het verstandig om een extra betaalmiddel achter de hand te hebben

Daarom is de mastercard een handig alternatief. Je kunt kiezen uit drie mastercards voor privégebruik, waarvan de classic de voordeligste is. Een gold is iets duurder, maar dan ben je beter verzekerd. Een black is inclusief een doorlopende reisverzekering waarmee zowel jij als je meereizende gezin zijn verzekerd tijdens reizen in binnen- en buitenland.

Mastercard Black debitcard of creditcard?

De mastercard kan zijn een debitcard, een creditcard en een prepaidcard. Met en debitcard gebruik je dus zelf je eigen geld die je hebt op je bankrekening. Bij een debit card krijg je geen krediet. Je kunt dus niet meer betalen dan het bedrag dat je van tevoren op de kaart hebt gezet. Een debit card aanvragen voor online aankopen kan een goeie oplossing zijn voor wie geen creditcard wilt of kan krijgen.

De mastercard black is een creditcard. Bij een creditcard krijg je wel krediet, het geld wordt dus voorgeschoten. Aan het eind van de maand betaal je dus de openstaande rekening. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je je mastercard-creditcard gebruikt. Elke gebruiker wordt namelijk gedekt door de zero liability-bescherming. Het maakt niet uit of je in de winkel ermee betaald, online of via je telefoon.

BKR toetsing nodig voor Mastercard Black?

Voor de Mastercard Black is een BKR toetsing vereist. De aanvrager moet hierbij kunnen aantonen dat hij het voorgeschoten bedrag op de credit card kan terugbetalen.

Hoe Mastercard Black opzeggen?

De Mastercard Black kun je telefonisch opzeggen of per brief.  Online kun je gratis je gegevens invullen en ook de opzegbrief. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief. Je ontvangt een bevestiging van Mastercard per welke datum je credit card wordt gedeactiveerd.

Hoe kan ik inloggen bij mijn Mastercard Black?

Inloggen voor je Mastercard Black  kan online op je persoonlijke creditcard account.

Hoe Mastercard Black aanvragen?

De Mastercard Black kun je eenvoudig aanvragen via een online aanvraagformulier . Binnen enkele dagen wordt er dan contact met je opgenomen.

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Mastercard Black.

Samenvatting Mastercard Black Kaart

Bestedingslimiet

€5.000

Aankoopverzekering

365 dagen

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 3.000

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactie kosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€204

Rente gespreid betalen

n.v.t.