Visa Creditcard Aanvragen

Op deze pagina vind je meer informatie over de beste Visa creditcards. Vergelijk hier de verschillende opties en kijk wat het beste aansluit op jouw wensen.

Visa World Card

Top 5 Visa Creditcards

De beste keuzes

Visa World Card

1. Visa World Card

Eerste jaar gratis

Meer informatie

2. Visa World Panda Card

Eerste jaar gratis

Meer informatie

3. Visa Gold Card

Inclusief aankoopverzekering

Meer informatie

4. Visa Platinum Card

Meest exclusieve Visa Card

Meer informatie

ICS Business Card

4 goede keuzes

1. Visa World Business

Inclusief aankoopverzekering

Meer informatie

visa world card business gold

2. Visa World Card Business Gold

Hoge bestedingslimiet & Verzekeringen

Meer informatie

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Visa aanvragen

De kans dat je nooit gehoord hebt van een Visa kaart, is erg klein er maken namelijk miljoenen mensen dagelijks gebruik van deze creditcard.. Visa heeft zich ontpopt tot een ware gigant op het gebied van creditcards en worden de kaarten van deze maatschappij dus geaccepteerd in elk land en zit het wel helemaal in orde met de veiligheid. Daar maken de meeste personen die nog niet over een creditcard beschikken, zich veel zorgen om en zijn die ongegrond bij Visa. Achter zo een onschuldig lijkende kaart, schuilt namelijk een complete organisatie die nauwkeurig alle transacties in de gaten houdt en samenwerkt met een groot aantal partijen. De kans dat er iets mis gaat is vanwege de veilige manier waarop transacties worden gedaan erg klein. Visa beschikt dan ook over een uitstekend beveiligingssysteem.

De Visa World Card is een uitstekende keuze voor mensen die veel reizen. Dit vanwege de vele mogelijkheden, bestedingsruimte en bijbehorende reisverzekering dat deze kaart te bieden heeft. Wereldwijd staat de Visa World Card te boeken als één van de meest aanvaardbare creditcards.

Dit resulteert in het feit dat je zo goed als overal met deze kaart kunt betalen, zelfs contactloos! Je kunt er wereldwijd hotels mee boeken, of bijvoorbeeld een auto huren. Naast fysieke aankopen, biedt de Visa World Card je ook de mogelijkheid om online aankopen te doen. Jou aankoop is bij de standaard versie minimaal 180 dagen verzekerd, bij de meer uitgebreidere en exclusievere Visa World Card is dit zelfs 365 dagen!

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Ga verzekerd op reis met de verzekering creditcard visa

Het is eenvoudig om aankopen te doen met een Visa card en komt dat in de eerste plaats door het vertrouwen die partijen hebben in de kaart. Het geld wordt altijd op de rekening overgemaakt en wordt de kaart zonder twijfel geaccepteerd. Visa blijft echter een oogje in het zeil houden en biedt de kaarthouder de garantie, dat elke aankoop die niet ontvangen is, geen invloed zal hebben op het krediet. De transactie wordt dus teruggedraaid en wordt het bedrag dus niet meer overgemaakt. Dat is wel veilig bij online aankopen omdat het daar nog eens mis kan lopen en het dan wel prettig is dat je nooit onnodig in de kosten wordt gejaagd. Naast deze regeling, is standaard ook een 180 dagen verzekering creditcard visa met de creditcard verbonden en geldt deze voor de meeste spullen aangekocht. Bij diefstal, verlies of beschadiging, komt de verzekering dan in en gaat de investering niet verloren. Uitbreiding van dit verzekeringspakket is mogelijk tot zelfs 365 dagen. Niet alleen de financiële middelen en gekochte goederen zijn belangrijk voor Visa, maar natuurlijk ook de kaarthouder zelf en is die automatisch verzekerd bij het reizen. Bagage die verloren raakt of de kosten van het annuleren van een hotelkamer, alles kan worden aangegeven bij de aangewezen verzekeraar. Naast onregelmatigheden bij de aanschaf van goederen, is het voor Visa ook belangrijk dat er geen ruimte wordt gelaten voor fraude en worden alle verdachte transacties gelijk in de gaten gehouden. Dankzij de persoonlijke e-code, is het trouwens niet mogelijk door derden om de Visa card te gebruiken zodat bij verlies of diefstal, er niets met de kaart gedaan kan worden en er een duplicaat aangevraagd kan worden.

De betrouwbare organisatie achter de creditcard visa

Het is belangrijk dat de organisatie achter zo een kaart, wel betrouwbaar is en mag Visa zich wel daartoe rekenen. Met een Visa card is het huren van en auto of reserveren van een hotelkamer overal ter wereld geen probleem omdat de kaart ook wordt geaccepteerd als borg. Dat is namelijk een vereiste bij de meeste verhuurbedrijven en hotels en is het niet mogelijk aan bod te komen zonder een creditcard. Het bedrag benodigd voor de borg wordt ingehouden en “teruggestort” wanneer alles al achter de rug is.

Naast het hotel of autoverhuurbedrijf, is betalen met een Visa card mogelijk bij de meeste betaalautomaten en kan er ook contant geld worden opgenomen. Dat komt wel van te pas in sommige situaties, vooral in het buitenland, waar veel diensten nog tegen contante betaling worden verricht. Om de klant van dienst te zijn, valt er een keuze te maken tussen aan aantal soorten Visa cards. De Visa World Card is het “eenvoudigst” en kost die ook het minst. Dat is allemaal niet terug te zien in het pakket dat bij deze creditcard hoort omdat het om een groot aantal punten gaat, van een reisverzekering tot een aankoopverzekering. Met de laatste worden de meeste aankopen verzekerd tegen schade of diefstal en wel voor een periode van 180 dagen.

Meer wordt er geboden met de Visa World Card Gold en is de bestedingslimiet voor deze kaart op 5000 euro, tweemaal zoveel dus als die van de Visa World Card. Ook de aankoopverzekering geldt voor een ruimere periode (365 dagen) en horen reisverzekeringen daar ook bij. Ook kan het handig zijn om voor je op reis gaat, online een e-visa aan te vragen. Zo bespaar je jezelf een rit naar de Ambassade van het desbetreffende land waar je naartoe reist.

Voor het meest uitgebreid pakket, kan er voor de Visa World Card Platinum worden gekozen. Uit de naam valt al af te leiden dat er een ruim aantal diensten aan verbonden is. De bestedingslimiet bedraagt ook 5000 euro, maar ligt het verschil erin dat de kaart ook gebruikt kan worden voor alledaagse betalingen (net als jouw bankpasje dus) en er ook gerekend mag worden op een gratis medische en juridische verwijsdienst, hotelservice en een persoonsgebonden service waar je 1x24u een beroep op kunt doen. Dat komt zeker van te pas wanneer je op reis bent in het buitenland en kan er ook contactloos met de kaart worden betaald. Kleine bedragen kunnen zo zonder pincode verrekend worden en is dat wel handig wanneer je haast hebt.

Wat kost Visa creditcard?

Voordat je besluit een visa card aan te vragen, vraag je je vast af wat kost visa creditcard nou precies? Naast de jaarlijkse abonnementskosten, zijn er transacties waar er kosten mee gepaard gaan en brengt de moedermaatschappij ICS die ook in rekening. Bij het omzetten van valutasoort, geldt er een toeslag van 1,5% binnen de EU. Opname van geld bij een automaat of balie is ook mogelijk en moet daarvoor 4% over het opgenomen bedrag betaald worden. Om een overzicht te krijgen van alle transacties, wordt er elke maand eentje opgestuurd. Ook is er een app beschikbaar dat gelijk een overzicht biedt en waarmee ook alle aanbiedingen gelijk worden aangegeven. Voor Visa card houders is het dus altijd duidelijk wat de status van hun financiën op de kaart is en komen ze dus nooit voor een verrassing te staan. Voor vragen is er een 24/7 helpdesk beschikbaar die telefonisch te bereiken is.

Bij het nemen van een krediet kunnen de betalingen verspreidt plaatsvinden en wordt er een rentepercentage van 14% gehanteerd. Wie over een positief saldo van meer dan 500 euro op de World Card beschikt, mag rekenen op een spaarrente van 0.15% en is het dus mogelijk om te sparen met jouw creditcard! vele voordelen dus bij het aanvragen van een Visa card en kan er gekozen worden uit een aantal soorten waarbij de bestedingslimiet en erbij horende pakket zoals de verzekering verschillen.

Visa creditcard aanvragen

Wil jij graag een creditcard-aanvragen? Dan is het belangrijk om te weten, dat je hiervoor aan een aantal verplichte eisen moet kunnen voldoen. Wanneer jij een visa creditcard wil aanvragen wordt er bijvoorbeeld gekeken naar jouw inkomsten. Op basis van deze gegevens, beslist het ICS of jij in aanmerking komt voor een dergelijke creditcard visa. Andere eisen waar aan moet worden voldaan zijn:

  • Voor de aanvraag van een creditcard visa moet je 18 jaar of ouder zijn
  • Een Nederlands woonadres
  • Een maandelijks netto inkomen van €1150
  • Een telefoonnummer

Wanneer jij voldoet aan de eisen die gesteld zijn voor het visa creditcard aanvragen, dan wordt de aanvraag procedure door ICS verder op gang geholpen. Deze procedure bevat het produceren van de creditcard, het toetsen van jouw persoonlijke gegevens en het opsturen van de activeringscode. Een visa creditcard aanvragen duurt slechts 5 minuten. Na het invullen van het online aanvraagformulier, wordt de rest van het proces uitgevoerd door het ICS.

Voor mensen die niet kunnen voldoen aan de eisen die worden gesteld aan een BKR-toetsing, maar toch gebruik willen maken van de gemakken die een creditcard te bieden heeft. Is het aan te raden een creditcard zonder BKR-toetsing te nemen. Ook wel eens een Debit card genoemd.

Is een Visa creditcard geschikt voor mensen die veel reizen?

Ja, de Visa World Card is uitermate geschikt voor mensen die veel reizen. De Visa World Card is zelfs uitgerust met een bijbehorende reisverzekering.

Is er voor het aanvragen van een Visa World Card een BKR-toetsing verplicht?

Ja, voor het aanvragen van een Visa World Card wordt er een BKR-toetsing verplicht.

Visa World Card

 

Bestedingslimiet

€ 5.000

Aankoopverzekering

180 dagen

Spaarrente vanaf

€ 500

Maximale opname

€ 2.000

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente

0,00%

Transactiekosten wisselkoers

2%

Jaarlijkse bijdrage

€ 36,50

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Visa World Panda Card

 

Bestedingslimiet

€ 5.000

Aankoopverzekering

180 dagen

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Maximale opname

€ 1.250

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente

0,00%

Transactiekosten wisselkoers

2%

Jaarlijkse bijdrage

€ 36,50

Rente gespreid betalen

n.v.t.

De Visa World Card is ’s werelds meest geaccepteerde creditcard. Deze creditcard biedt u een aantal fantastische voordelen.

Visa Gold Card

 

Bestedingslimiet

€ 5.000

Aankoopverzekering

365 dagen

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Maximale opname

€ 3.oo0

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente

0,00%

Transactiekosten wisselkoers

2%

Jaarlijkse bijdrage

€ 55,-

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Visa Platinum Card

 

Bestedingslimiet

€ 5.000

Aankoopverzekering

365 dagen

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Maximale opname

€ 3000,-

Kosten geldopname

4% automaat en balie

Spaarrente

0,00%

Transactiekosten wisselkoers

2%

Jaarlijkse bijdrage

€ 154,-

Rente gespreid betalen

n.v.t.