Kan ik mijn VVV-cadeaubon inruilen tegen geld bij het Kruidvat? Wij leggen u uit hoe en geven u hierbij de beste tips bij het inwisselen van uw VVV-bon voor contant geld.

VVV-bon inruilen en inwisselen voor geld bij het Kruidvat

Het direct inruilen of inwisselen voor contant geld van uw VVV-bon bij het Kruidvat gaat helaas niet. Het inwisselen voor geld gaat accepteert sowieso geen enkele winkel of webshop. U moet er altijd een product of artikel voor kopen. Het later terugbrengen met uw kassabon heeft ook geen zin, omdat u er dan gewoon weer een tegoedbon voor terugkrijgt.

Echter zijn er toch manieren om uw VVV-cadeaubonnen in te wisselen bij het kruidvat voor geld. Hoe dit mogelijk is, leggen we in onderstaande voorbeelden uit.

VVV bon inruilen voor een Paysafecard bij het Kruidvat

Bij het Kruidvat verkopen ze ook de Paysafecard. U kunt dus rustig naar de kassa gaan om een Paysafecard te kopen met uw VVV-bon. U krijgt dan vervolgens een voucher uitgeprint met een 16-cijferige code erop. Het lijkt heel erg op een beltegoed opwaardeerbon.

Maar ik heb nog steeds geen contant geld zult u nu denken. Dat klopt! Maar met deze Paysafecard voucher kunt u digitaal geld omzetten in contant geld.

VVV bon inwisselen en ruilen tegen geld via een Paysafecard

U heeft nu bij het Kruidvat uw Paysafecard voucher gekocht met uw VVV bon. Met deze voucher kunt u op het internet net zoals de VVVbon producten en artikelen bestellen.

Verder zijn er ook e-Wallet providers die deze Paysafecard accepteren. Via deze e-Wallets kunt u digitale geld omzetten in contant geld. Het enige wat u moet doen is een gratis eWallet account aanmaken.

De eWallets welke de Paysafecard accepeteren ziet u hieronder.

Paysafecard Voucher inruilen bij Skrill

Via Skrill kunt u een gratis Skrill account aanmaken. Dit heeft u binnen een paar minuten aangemaakt. Na het aanmaken van een account kunt u uw Skrill opwaarderen met geld. In dit geval kiest u als opwaarderingsmethdode Paysafecard. U vult uw 16-cijferige code in en geld staat op uw Skrill Wallet.

U kunt nu 2 dingen doen: het geld overboeken naar uw eigen bankrekening of het geld opnemen met de Skrill Prepaid Mastercard.

Paysafecard Voucher inruilen bij Neteller

Paysafecard Voucher inruilen bij Paysafecard