Zoom is tegenwoordig een veel gebruikte applicatie vanwege de corona pandemie. Omdat het coronavirus in de hele wereld heerst, was het voor iedereen verplicht om thuis te blijven. Het was verboden om in contact te komen met andere mensen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Mensen waren dan geneigd om van huis uit te werken en kinderen moesten dan de lessen van huis uit volgen. Met zoom kon men dan op afstand eenvoudig communiceren. Zoom Video Communications is een Amerikaans softwarebedrijf die teleconferentie services aanbiedt. Op dit platform kunnen er videoconferenties, online-vergaderingen, chatsessies en mobiele samenwerking gehouden worden door mensen die op afstand communiceren. Het bedrijf is opgericht in 2011 en staat gevestigd in Californië. In april 2019 is het bedrijf naar de beurs gegaan en nu is het ook mogelijk een zoom aandeel te kopen.

Toen het bedrijf in 2011 werd opgericht, was het nog een kleine onderneming die voornamelijk diensten bood aan startende ondernemingen. Doordat het bedrijf de afgelopen jaren succes boekte en oplossingen aanbood, groeide het bedrijf. Men verwacht ook dat het bedrijf in de toekomst nog meer zal groeien. Bij het kopen van een zoom aandeel is de kans ook groot dat je een hoge uitkering zal ontvangen.

Zoom aandelen kopen kan helaas niet met een creditcard maar via een broker. Een broker is een beurshandelaar die actief handelt tussen de belegger en de markt. Een broker brengt een verkoper en koper bij elkaar op de markt. Er zijn een aantal brokers en als je een aandeel gaat kopen is het handig om na te gaan welke brokers je kunt vertrouwen.

Voor nu is het dan onmogelijk om zoom aandelen te kopen met een creditcard maar de toekomst is verrassend. Misschien veranderd dat en kan men in de toekomst zoom aandelen kopen met een creditcard.