Voor de aankoop van crypto wordt er gewoonlijk bij handelsplatformen waar het nodig is dat er een bankrekening gekoppeld is aan een account. Bij het kopen van crypto wordt het bedrag dan van de rekening afgeschreven. Met een creditcard kunnen er echter ook aankopen worden verricht en biedt dat een verhoogde mate van gemak op.

Niet veel verschil met aankoop via een bankovermaking

Of toch wel? Het gaat namelijk om de snelheid waarmee de koop verricht kan worden en is dat bij een creditcard het snelst gedaan. Waar er bij overmaking vanuit de bank soms wel een dag of twee voor nodig is, zal het bij een creditcard sneller. Ook is het voordeel er ook, dat je overal ter wereld met de creditcard crypto kan aanschaffen. Het is een dienst die al door veel grote handelsplatformen wordt geboden en is het ook de bedoeling om de drempel voor deelname aan de cryptowereld zo te verlagen. Op Cryptobeginner.nl zijn ook de mogelijkheden te vinden die andere betalingsmethoden bieden.

Er zijn ook cryptocreditcards te krijgen

Dat is zowaar een creditcard waar de tegoeden bestaan uit crypto. Het betalen met zo een creditcard kan overal plaatsvinden waar creditcards worden geaccepteerd. Grote maatschappijen als MasterCard en Visa spelen zo in op de grote vraag. Bij het betalen met een cryptocard heeft de ontvanger het niet eens door dat er betaald wordt met zo een creditcard omdat de omzetting naar gewone valuta automatisch plaatsvindt. Met een creditcard kan ook de beste veelbelovende crypto worden aangeschaft en snel worden ingespeeld op veranderingen van de markt. Een aardige winst in de wacht slepen met zo een aankoop of gewoon om de crypto te gebruiken als betaalmiddel, met een creditcard op zak mag dat alles geen probleem meer vormen.