Als je een abonnement op de Vriendenloterij hebt, maar toch besluit om niet voor een langere termijn het abonnement te gaan behouden, is het van belang om te weten hoe jij je abonnement kan opzeggen. In deze handleiding vindt je stapsgewijs de uitleg over hoe jij je abonnement kan op zeggen op Vriendenloterij.

Waarom zou je jouw abonnement op Vriendenloterij willen opzeggen?

Voordat wij de stappen gaan uitleggen over het opzeggen van het abonnement op Vriendenloterij, is het belangrijk waarom je jouw abonnement zou willen opzeggen. Dit zijn de meest veelvoorkomende oorzaken:

  • Je hebt jouw financiën herzien en het loterij-abonnement past niet langer in jouw budget.
  • Je hebt geen geluk gehad bij de Vriendenloterij en wil de kansen elders beproeven.
  • Je hebt ook persoonlijke redenen om het abonnement stop te gaan zetten.

Stap 1: Ga naar de Vriendenloterij-website

Ga naar de website www.vriendenloterij.nl. Scrol naar beneden tot je de link van ‘Veelgestelde vragen’ ziet en klik daarop.

Stap 2: Klik op de link ‘Abonnement opzeggen’

Als je op de pagina met veelgestelde vragen bent, belandt, zoek je de vraag ‘Hoe een Vriendenloterij opzeggen abonnement mogelijk is?

Stap 3: Vul het opzegformulier in

Je wordt vervolgens naar het opzegformulier geleid, waar men de gegevens moet invullen. De persoonsgegevens en de abonnementsinformatie moeten nauwkeurig worden ingevuld, zodat het opzegging niet wordt afgewezen.

Stap 4: Verstuur jouw opzegging

Als alle informatie correct te zijn ingevuld door jouw, kan je je opzegging door op de knop ‘Versturen’ te klikken. Je ontvangt een bevestigingsmail van de Vriendenloterij met de nodige details van jouw opzegging.

Stap 5: Controleer jouw bankafschrift

Tenslotte is het van belang dat je je eigen bankafschrift controleert om te bevestigen dat jouw abonnementsbetalingen zijn stopgezet. Als je nog steeds betalingen ontvangt, neem dan contact op met de klantenservice van de Vriendenloterij.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn opzegging wordt verwerkt?

Het kan tot minimaal dertig dagen duren, voordat jouw opzegging definitief is verwerkt en het abonnement is stopgezet.

Kan ik mijn opzegging annuleren?

Als je van plan bent om de opzegging te gaan annuleren, neem dan snel contact op met de klantenservice van de Vriendenloterij. Het is van belang dat je in acht neemt dat jouw abonnement mogelijk al is stopgezet en dat je dan opnieuw moet gaan aanmelden op Vriendenloterij.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van de Vriendenloterij?

Je kan contact opnemen met de klantenservice van de Vriendenloterij door te bellen naar 088- 020- 1020 of door het contactformulier op hun website in te vullen.

Conclusie

Kortom is het opzeggen van een abonnement op Vriendenloterij vrij eenvoudig gedaan, waarbij je dus op een paar belangrijke zaken moet opletten zoals, het controleren van jouw persoonsgegevens, abonnementsinformatie en het bankafschrift. Door deze zaken samen met anderen zaken in acht te nemen, kan je succesvol het abonnement opzeggen.