Ben je van plan te beleggen in crypto? Dan is het belangrijk om stil te staan bij welke platform je dit gaat doen. We hebben de drie beste bitcoin app voor u op een rijtje gezet om het een stuk makkelijker te maken. Beginnend met Bitvavo met daaropvolgend LiteBit en tot slot Coinbase.

Crypto apps

Bitvavo is de grootste in Nederland gevestigde exchange. Het biedt jou de mogelijkheid om met IDEAL te betalen. Het staat ingeschreven bij De Nederlandsche Bank en is erg goedkoop. LiteBit is ook gevestigd in Nederland met een klantenkring van circa 700000. Het is erg gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor zowel iOS als Android. Coinbase is een van de grootste internationale brokers van Amerika met meer dan 25 miljoen gebruikers in 32 landen. Het is bovendien erg geschikt voor het kopen van Bitcoin met een creditcard en gebruiksvriendelijk. Het is aan te bevelen dat u deze app download om het handelen eenvoudig voort te zetten en op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de cryptowereld.

Populaire cryptomunten

In de wereld van crypto kennen wij 3 populaire munten: Ethereum, Bitcoin en Ripple. Deze drie munten nemen steeds toe aan bekendheid en waarde. Als we kijken naar het rendement van deze drie munten van de maand april blijkt dat zij hun verliezen weten te minimaliseren. Ethereum heeft een rendement van 34,24% bereikt waardoor het op de 5e plaats is geplaatst van de maandlijst. Bitcoin is met een rendement van 27,65% beland op de 9e plek en Ripple met een rendement van 16.53% op de 16e plek. Wil jij interessante cryptomunten kopen met jouw creditcard? Download vandaag nog jouw eigen crypto app en geniet van de voordelen van deze apps door slechts een klik op de knop.