Of je nu op vakantie gaat of als je een ijsje koopt of mocht je een auto huren; Airmiles sparen kun je nu overal in het buitenland sparen. Een van de voordelige keuze die je kan maken. Is het betalen met Mastercard. Je kunt ook je Mastercard koppelen aan je Airmiles kaart.

Airmiles is een van de beste spaarprogramma’s van Nederland. Je kunt je zelf een weekendje verwennen met een Spa, Shoppen online in een van die shops van Airmiles of kun je een dagje de dierentuin bezoeken met je gezin. Wissel alle gespaarde Air Miles in en geniet van de leuke voordelen die hieraan gekoppeld zijn.

Airmiles koppelen aan creditcard

Airmiles koppelen aan creditcard is ook een optie die voor jou heel veel voordelen kan hebben. Afrekenen met je creditcard in het buitenland is tegenwoordig nog aantrekkelijker. Doordat je jouw creditcard koppelt aan air miles spaar je automatisch voor een keer wanneer je moet betalen in het buitenland. Het maakt dan niet uit waarvoor je het zal gebruiken.

Voor elke euro 5 die je uitbetaalt in het buitenland, ontvang je 1 Airmile. Bevind je je in het buitenland en betaal je daar met valuta, dan kan dit ook meetellen en wordt het bedrag naar euro’s omgerekend op het moment je betaalt. Je spaart je airmiles en je geniet tegelijkertijd van je heerlijke vakantie.

Voordelen van airmiles sparen met creditcard

Airmiles biedt dit voordeel aan en geldt zeker niet alleen voor zakelijke creditcards. Als je nog geen air miles account hebt dan is het aanvragen wel waard. Dit kan ook digitaal plaatsvinden. Je spaart je airmiles met je Mastercard bij betalingen met je Mastercard in het buitenland. Je ontvangt geen airmiles als je betalingen doet binnen Nederland met je Mastercard.

Het is dus belangrijk dat je jouw Mastercard koppelt aan je airmiles voor vertrek naar je vakantie bestemming. Zo ontvang je binnen 4 weken automatisch de airmiles. 1 keer per 4 weken worden de airmiles door Mastercard bijgeboekt op je air miles kaart.

Procedure airmiles sparen creditcard Mastercard

Voor de verwerking is er ook een procedure aan verbonden. Alleen door Mastercard wordt je Mastercard credit nummer verwerkt. Dit geschiedt door een loyaliteitsprogramma. Op zo een manier heeft airmiles geen inzage in jouw creditcard gegevens. De gegevens zoals de CVC code hoeft niet doorgegeven te worden.

Aan de hand van je kaartnummer kan Mastercard zien welke aankopen je hebt gedaan in het buitenland. De hoogte van al je betalingen worden steeds gecontroleerd en doorgegeven aan air miles. Je airmiles kunnen op zo een wijze gemakkelijk worden bijgeschreven.

Airmiles koppelen aan creditcard aankoopverzekering

De Mastercard waaraan je je miles koppelt kan een verzekering bieden zodat je zorgeloos op reis kunt gaan wanneer je dat wilt. Onder deze verzekering valt; annuleringsverzekering, internationale reisbijstand, reisongevallenverzekering, verzekering bij vertraging van jouw bagage of vlucht, verzekering voor bagageverlies, vertraagde internationale treinen en voor gemiste aansluitingen.

Je kunt ook met veel zekerheid je aankopen doen, sparen van air miles en ook het inwisselen voor vlieg- of treintickets. Dit ligt helemaal in jouw handen en keuze gebied. Je geniet van een lange verlengde garantie die je hebt tijdens je reis.  Heb je je planning al gemaakt om te vertrekken, vergeet niet om deze zaken dan in orde te maken.