De Citi Prestige Card is een premium creditcard die speciaal is ontworpen voor reizigers en fijnproevers die op zoek zijn naar exclusieve voordelen en luxe voorzieningen. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Citi Prestige Card:

Reisvoordelen

  1. Priority Pass Select: Gratis lidmaatschap bij Priority Pass, waardoor kaarthouders toegang krijgen tot meer dan 1.300 luchthavenlounges wereldwijd.
  2. Reiskrediet: Jaarlijks reiskrediet voor reiskosten zoals vliegtickets, bagagekosten en hotelreserveringen, wat helpt om de reiskosten te verlagen.
  3. Hotelvoordelen: Speciale privileges bij bepaalde hotels, zoals gratis nachten, kamerupgrades en dagelijkse ontbijtopties.

Beloningsprogramma

  1. Punten verdienen: Kaarthouders kunnen hoge beloningen verdienen op uitgaven, waaronder 5x punten op vliegtickets en restaurants, 3x punten op hotels en cruises, en 1x punten op alle andere aankopen.
  2. Puntinwisselingsopties: Verdiende punten kunnen worden ingewisseld voor diverse beloningen, zoals reizen, cadeaubonnen en contante terugbetalingen.

Beschermingen en verzekeringen

  1. Reisverzekeringen: Inclusief uitgebreide reisverzekeringen zoals reisonderbrekings- en annuleringsverzekering, reisvertraging en verloren bagageverzekering.
  2. Aankoopbescherming: Bescherming tegen schade en diefstal voor nieuwe aankopen gedurende een bepaalde periode na aankoop.

Exclusieve ervaringen

  1. Citi Concierge: 24/7 toegang tot persoonlijke conciërgediensten die kunnen helpen met restaurantreserveringen, reisinformatie en evenementenplanning.
  2. Unieke evenementen: Toegang tot exclusieve evenementen en ervaringen, variërend van VIP-toegang tot concerten tot privé-kooklessen met beroemde chef-koks.

De Citi Prestige Card biedt een breed scala aan voordelen en luxe voorzieningen die het een uitstekende keuze maken voor frequente reizigers en mensen die willen profiteren van premium diensten. Met zijn uitgebreide beloningsprogramma en exclusieve toegang tot speciale evenementen en diensten, biedt de Citi Prestige Card kaarthouders een ongeëvenaarde ervaring.