De Chase Sapphire Preferred Card staat bekend om zijn reismogelijkheden, maar er zijn veel minder bekende voordelen die deze kaart biedt. In dit artikel belichten we deze onverwachte voordelen.

Minder Bekende Voordelen:

Korting op Streamingsdiensten: Wist je dat de Chase Sapphire Preferred Card kortingen biedt op populaire streamingsdiensten zoals Netflix, Spotify en Hulu? Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren voor huishoudens die veel gebruikmaken van deze diensten.

Inkoopgarantie: Een ander groot voordeel van deze kaart is de inkoopgarantie. Dit betekent dat aankopen die met de kaart zijn gedaan een verlengde garantie krijgen, waardoor je extra beschermd bent tegen defecten en schade. Bovendien biedt de kaart bescherming tegen diefstal en schade gedurende een bepaalde periode na de aankoop.

Partneraanbiedingen: Chase werkt samen met verschillende winkels en diensten om exclusieve kortingen en aanbiedingen te bieden aan kaarthouders. Dit omvat kortingen op maaltijdbestellingen, kleding, elektronica en meer. Deze aanbiedingen veranderen regelmatig, dus het is de moeite waard om op de hoogte te blijven van de nieuwste deals.

Reisverzekering: Naast de bekende reisverzekeringen biedt de kaart ook minder bekende dekkingen zoals verzekering voor verloren bagage en vertragingen, medische noodgevallen, en juridische hulp in het buitenland. Dit maakt het een ideale keuze voor frequente reizigers die volledige gemoedsrust willen tijdens hun reizen.

Gebruikersverhalen: Veel kaarthouders hebben verrassende voordelen ontdekt die hun ervaring met de Chase Sapphire Preferred Card nog waardevoller hebben gemaakt. Van kortingen op dagelijkse uitgaven tot onverwachte hulp tijdens reizen, deze verhalen benadrukken de veelzijdigheid van de kaart.

Kosten: Hoewel de jaarlijkse bijdrage van de Chase Sapphire Preferred Card iets hoger kan zijn dan bij basiskaarten, wegen de voordelen ruimschoots op tegen de kosten. De minder bekende voordelen kunnen aanzienlijke besparingen en extra waarde bieden, waardoor de kaart de moeite waard is voor veel gebruikers.

Conclusie: De Chase Sapphire Preferred Card biedt veel meer dan alleen reisvoordelen. De minder bekende voordelen zoals kortingen op streamingsdiensten, inkoopgaranties en partneraanbiedingen maken deze kaart een veelzijdige en waardevolle keuze voor verschillende soorten gebruikers. Als je op zoek bent naar een creditcard die je dagelijks leven kan verrijken, is de Chase Sapphire Preferred Card een uitstekende optie.