Mastercard Gold Creditcard

Bestedingslimiet

€ 5000,-

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 1.750,-

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

1,50%

Jaarlijkse bijdrage

€ 37,50

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Mastercard Gold

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Mastercard is een financiële dienstverleningsorganisatie die transacties verwerkt die worden uitgevoerd op creditcards. De mastercard wordt geaccepteerd in meer dan tweehonderd landen. Ga je op zakenreis met een mastercard dan is het dus heel eenvoudig om betalingen te verrichten. Wanneer je  de mastercard symbool in de benedenhoek van een creditcard ziet, betekent dit dat de technologie van het bedrijf zal worden gebruikt voor het verwerken en autoriseren van transacties die je daarmee maakt. Mastercard is een financiële dienstverlener die samenwerkt met financiële instellingen, zoals banken om mastercard-kaarten uit te geven. Deze worden via het mastercard-netwerk verwerkt. De uitgevende financiële instelling betaalt gewoonlijk de kosten van het produceren van de kaarten en mailt deze naar klanten met de kaartvoorwaarden.

Deze kaart in het kort

netto inkomen€1.250,- per maand
leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitendirect afsluitbaar
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de Mastercard Gold geschikt?

Een mastercard classic, mastercard gold of mastercard black kun je eenvoudig aanvragen via het online aanvraagformulier. Voor het aanvragen van een mastercard classic moet je wel ouder zijn dan 18 jaar en per maand een minimaal bedrag verdienen.  Voor de mastercard gold en black is het minimaa bedrag een stuk hoger. Bij het invullen van de formulier moet je je persoonlijke gegevens, je netto maand inkomen en je identiteitsnummer aangeven. Nadien krijg je te horen of de aanvraag is goedgekeurd. Uit veiligheidsoverwegingen wordt de creditcard geblokkeerd naar je toegestuurd. Na het kiezen van een pincode en het activeren van de creditcard kunt je het gebruiken. De  mastercard bold biedt ultieme flexibiliteit, want je kunt de kaart gebruiken bij meer dan 35 miljoen acceptatiepunten en twee miljoen geldautomaten wereldwijd. Handig als je op vakantie gaat of op zakenreis en niet met teveel contanten wilt rondlopen.

Zijn comfort en veiligheid belangrijk voor jou? Dan is de mastercard gold een aanrader. Deze kaart biedt alle voordelen van een mastercard inclusief extra verzekeringsdiensten zoals een reisannuleringsverzekering, een verzekering voor aankopen op het internet en nog veel meer. Of je nou online of in de winkel zelf betaald, mastercard biedt jouw veiligheid en bescherming aan. Goed voor zakenlui maar ook voor particulieren. Mastercard beschikt over hulpmiddelen die bij iedere stap in het koopproces op fraude controleert en deze opspoort en bestrijdt. Dit gebeurt zelfs nog voordat je je aankoop doet. Deskundigen werken continu aan de ontwikkeling en verfijning van de mastercard technologie om oplichters voor te zijn.

Voordelen

  • geen jaarlijkse kosten
  • geen kosten voor geldopnames
  • geen kosten voor gebruik in het buitenland
  • renteloze betaaltermijn voor aankopen
  • klantenservice

Mastercard Gold debitcard of creditcard?

Deze credit card wordt wereldwijd geaccepteerd en je kunt betalingen verrichten in meer dan 210 landen en internationaal contant geld ontvangen op meer dan 1 miljoen locaties. De mastercard gold-kaarten zijn ook beveiligd met chip & pin-technologie en je krijgt ook meteen een bevestiging van je kaarttransacties. Contactloos betalen is makkelijk, snel en veilig.

De verzekering aankoopbescherming die inbegrepen is in de mastercard gold betaalt een vergoeding voor jouw producten als deze zijn beschadigd of helemaal niet zijn geleverd. Verder dekken zij onvrijwillige schade en herstellingskosten die hoger liggen dan de aankoopprijs en ook herstellings- en transportkosten in geval van onvrijwillige schade. Met de mastercard gold kun je ook online eenvoudig al je transacties controleren, zo heb je een overzicht van je rekening.

BKR toetsing nodig voor Mastercard Gold?

Voor de Mastercard Gold is een BKR toetsing vereist. De aanvrager moet hierbij kunnen aantonen dat hij het voorgeschoten bedrag op de credit card kan terugbetalen.

Hoe Mastercard Gold opzeggen?

De Mastercard Gold kun je telefonisch opzeggen of per brief.  Online kun je gratis je gegevens invullen en ook de opzegbrief. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief. Je ontvangt een bevestiging van Mastercard per welke datum je credit card wordt gedeactiveerd.

Hoe kan ik inloggen bij mijn Mastercard Gold?

Inloggen voor je Mastercard Gold kan online op je persoonlijke creditcard account.

Hoe Mastercard Gold aanvragen

De Mastercard Gold kun je eenvoudig aanvragen via een online aanvraagformulier . Binnen enkele dagen wordt er dan contact met je opgenomen. 

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Mastercard Gold.

Mastercard Gold Creditcard

Bestedingslimiet

€ 5000,-

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 1.750,-

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

1,50%

Jaarlijkse bijdrage

€ 37,50

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Mastercard Gold