Flying Blue American Gold Creditcard

Flying Blue American Express Gold Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 170

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Flying Blue is het frequent flyer programma van KLM. Ben je lid van dit programma dan kun je met je card miles ontvangen als je gaat reizen of inkopen gaat doen. Deze miles krijg je echter alleen als je ze gebruikt bij de partners van het programma. Voor iedere vlucht aan boord van KLM, Air France of een andere airline partner ontvang je miles van flying blue. Je kunt je miles sparen en op die manier weer gebruiken. Ben je nog geen flying blue deelnemer? Je kunt gewoon ee  kaart aanvragen om lid te worden. Met elke euro die  je uitgeeft spaar je minimaal 1 mile. Bij uitgaven rechtstreeks bij KLM of  Air France is dit 1.5 mile. Ook beschikt zo een kaart over verschillende privileges zoals aankoopverzekeringen, uitgebreide reisverzekeringen en een annuleringsverzekering. Naast de standaardverzekeringen kun je ook gebruik maken van de geld-terug garantie. Als je je reis met de gold card betaalt kun je dan ook gebruik maken van de reis- en annuleringsverzekering. Daarnaast ben je met de reisongemakkenverzekering gedekt tegen  noodzakelijke bijkomende kosten, bijvoorbeeld vertraging van je vlucht.

Deze kaart in het kort

netto inkomen€1.654,- per maand
leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitenlevertijd: 10 dagen
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Bekijken

Prepaid creditcards

Bekijk de beste prepaid creditcards

Bekijk aanbod

et meteen over het hele bedrag in een keer beschikt.  Je kunt de tickets dus van tevoren reserveren en achteraf betalen. Heb je zelf al een flying blue kaart? Dan kun je er ook eentje apart aanvragen voor bijvoorbeeld je partner of je kinderen. Gebruik de flying blue american express kaart bij zoveel mogelijk dagelijkse aankopen. Denk maar aan het tanken van je auto, het huren van een auto of verschillende online aankopen.

De gold card biedt verschillende extra service’s aan waarvan je gebruik kunt maken. Een reis- en annuleringsverzekering zijn bij de prijs inbegrepen en tijdens het reizen zijn je persoonlijke eigendommen meeverzekerd. Ook zijn jouw aankopen 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Het verschil met de goedkopere flying blue entry en silver card is dat je gedurende het hele jaar verzekerd bent. Je kunt je huidige reisverzekering dus opzeggen, want ook zij die met je mee reizen zijn meeverzekerd. Daarnaast kun je twee gratis extra flying blue gold cards aanvragen. Een ander groot voordeel is dat je naast award ook voor level miles spaart. Deze kun je uitgeven aan producten of krijg je kortingen. Level miles helpen je om een hoger deelnemersniveau te bereiken. Hoe hoger je niveau, hoe meer voordeel je krijgt.

Flying Blue American Gold Card debitcard of creditcard?

De flying blue gold card is de op één na duurste credit card uit de KLM-reeks. Hoe duurder de kaart, hoe sneller je spaart en hoe meer service je krijgt. Als je niet zo vaak vliegt komt een entry of silver card  beter uit. De voorwaarde is natuurlijk dat je vaak vliegt met Airfrance-KLM of één van de partners. Alleen op die manier kun je namelijk air miles sparen.

Je kunt wereldwijd op 27 miljoen adressen betalen met de card, onder andere in winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations. Ga je vaak op zakenreis of ga je op vakantie? Dan hoef je je geen zorgen te maken om vreemd geld of om met veel contant geld rond te lopen. Overal waar je het mastercard-logo ziet, kun je dus met de mastercard creditcard betalen.

BKR toetsing nodig voor Flying Blue American Gold?

Voor de Flying Blue American Gold is een BKR toetsing vereist. Een BKR toetsing is nodig omdat de aanvrager moet kunnen bewijzen dat hij het kan terugbetalen.

Hoe Flying Blue American Gold opzeggen?

De Flying Blue American Gold kun je telefonisch opzeggen of online via je account. Samen met iemand van de ledenservice wordt er een besluit gemaakt wat je kunt doen met je gespaarde membership rewards.

Hoe kan ik inloggen bij mijn Flying Blue American Gold?

Inloggen voor je Flying Blue American Gold kan online op je persoonlijke creditcard account.

Hoe Flying Blue American Gold aanvragen?

De Flying Blue American Gold kun je eenvoudig online aanvragen. Als de aanvraag is goedgekeurd dan heb je de kaart binnen 10 werkdagen thuis. Activeer de kaart online of telefonisch.

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Flying Blue American Gold.

Flying Blue American Express Gold Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 170