Mastercard Classic

Een grenzeloze en voordelige creditcard

Betalen met de Mastercard Classic biedt vele voordelen, zoals een Aankoopverzekering van 180 dagen en Aflevergarantie bij online aankopen. Ervaar de zekerheid van een betrouwbare en voordelige creditcard. Ideaal om (online) een vakantie mee te boeken of overige betalingen in binnen- en buitenland mee te doen.

De kenmerken van de MasterCard Classic

Jaarlijkse Card-bijdrage
Uw jaarlijkse Card-bijdrage is € 29,95. Een extra creditcard (Extra Card) voor een partner of gezinslid kost € 21,95 per jaar.
Bestedingslimiet
De bestedingslimiet is maximaal € 5.000,-. ICS toetst of de door u gewenste limiet past bij uw financiële situatie. Als dat niet het geval is, krijgt u een lagere bestedingslimiet.
Aankoopverzekering
Vrijwel al uw aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. lees meer
Niet alleen een veilig idee, maar het scheelt u ook extra kosten. U hoeft voor kostbare zaken geen extra verzekering meer af te sluiten.

Bekijk de polisvoorwaarden

ICS Creditcard app
Met de ICS Creditcard app op uw smartphone of iPad heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties. lees meer
Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden. Verder profiteert u via de ICS Creditcard app van extra aanbiedingen en kunt u gebruikmaken van de klantenservice en geldautomaatzoeker.
De ICS Creditcard app is beschikbaar voor Mastercard-houders op iPhone, iPad en Android. Download de app gratis in de App Store of via Google Play
Aflevergarantie
Wanneer een product niet afgeleverd wordt, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.
Meer informatie en voorwaarden
Bankonafhankelijk
Bij ICS maakt het niet uit waar u bankiert. Wij kunnen de maandelijkse afschrijving van iedere Nederlandse bankrekening incasseren.
Bescherming en preventie
24/7 Fraudepreventie door ICS. lees meer
International Card Services houdt uw betalingen bij. Bij vermoedens van fraude nemen wij contact met u op.

Veilig online betalen met de Mastercard ID Check. Met uw Mastercard ID Check doet u aankopen met een extra wachtwoord. Niemand kan op deze manier online betalen met uw creditcard zonder uw toestemming. U kunt dit wachtwoord aanmaken op het moment dat u voor de eerste keer wordt gevraagd uw wachtwoord in te vullen.
Facturatie
Iedere maand ontvangt u via Mijn ICS uw rekeningoverzicht. lees meer
Op uw rekeningoverzichten in Mijn ICS vindt u al uw transacties terug, met vermelding van datum, Mastercard-acceptant en aankoopbedrag.
Servicedesk
De ICS Servicedesk is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor vragen of problemen. Waar u ook bent. Bel 020 - 6 600 002. Bel bij verlies en diefstal +31 20 – 6 600 611.
Aanvullende Reisverzekeringen
Betaalt u uw buitenlandse reis met uw Mastercard creditcard, dan bent u overal ter wereld verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening. lees meer
Reisongevallenverzekering
Uitkering van maximaal € 42.750,- bij blijvende invaliditeit (en maximaal € 149.625,- als de graad van blijvende invaliditeit meer dan 25% is)*.
Hulpverleningsverzekering
24 uur per dag, 7 dagen per week hulp bij repatriëring en medicijnen tijdens uw reis
Vluchtvertragingsverzekering
Vergoeding van extra kosten tot een maximum van € 150,- per persoon, zodra uw vlucht meer dan vier uur vertraagd is (bij chartervluchten meer dan acht uur)
Bagagevertragingsverzekering
Vergoeding van extra kosten tot een maximum van € 1.000,- per gebeurtenis (maximaal € 125,- per dag), bij een vertraging van meer dan acht uur.

Let op: deze verzekeringen zijn een aanvulling op uw eigen reisverzekering en vervangen deze niet. Zorg ervoor dat u altijd goed verzekerd op reis gaat.

* Bekijk de polisvoorwaarden
Optionele verzekering
Verlengde Aankoopverzekering van 365 dagen
Bekijk de polisvoorwaarden
Optionele diensten
Sneller op de hoogte van Card-zaken met Card Alerts. lees meer
Met Card Alerts per sms of e-mail kunt u nog beter zicht houden op actuele uitgaven met uw creditcard. Card Alerts melden u via e-mail of sms actuele zaken die met uw Card te maken hebben. Zo heeft u nog beter zicht op actuele uitgaven met uw creditcard. U krijgt bijvoorbeeld bericht wanneer uw limiet in zicht is of als u moet betalen. Aanmelden voor Card Alerts doet u via Mijn ICS.
Bijbehorende diensten
Mastercard Global Service. lees meer
Met deze service kunt u een beroep doen op een wereldwijd netwerk van gratis telefoonnummers.

Mastercard Hotelservice. lees meer
Bij het telefonisch reserveren van een hotelkamer bent u niet gebonden aan een vaste inchecktijd. Ook kunt u gratis annuleren.
Overige tarieven
Koersopslag: 2% voor EU landen zonder euro en voor landen buiten EU Geldopname uit automaat: 4% bij debetsaldo en 1% met een maximum van € 1,50 bij een positief saldo. lees meer
Geldopname aan balie: 4% bij debetsaldo en 1% met een maximum van € 1,50 bij een positief saldo Kopie rekeningoverzicht: € 2,50
Achteraf betalen
Met uw MasterCard Classic heeft u 21 dagen de tijd om het openstaande saldo op uw Card kosteloos terug te betalen. U kiest zelf hoe u betaalt: met een automatische incasso, via iDeal of met een overschrijving.
Sparen
Op uw MasterCard Classic kunt u ook sparen. U ontvangt rente bij een spaarsaldo van € 500,- of meer over het totale spaarsaldo. Vanaf 14 november 2023 is de rente 1,5% .
Air Miles sparen
Met uw Mastercard spaart u automatisch Air Miles bij elke betaling in het buitenland. U koppelt eenmalig uw Mastercard aan uw Air Miles kaart en vervolgens spaart u automatisch Air Miles in maar liefst 196 landen!
Meer informatie.
Contactloos betalen
De Mastercard Classic is voorzien van het contactloos betalen logo. Dit betekent dat u bij betaalautomaten met dit logo en het logo van Mastercard contactloos kunt betalen. Binnen Europa kunt u per transactie maximaal € 50,- contactloos betalen. Het exacte maximale bedrag is afhankelijk van de instellingen op de betaalautomaat in de winkel. Vanaf het moment dat u meer dan € 150,- achter elkaar zonder pincode heeft betaald, dient u uw pincode in te voeren. Buiten Europa gelden mogelijk andere maximum bedragen voor contactloos betalen.
Apple Pay
U kunt ook betalen met de Mastercard zonder creditcard op zak. U heeft alleen uw Apple-toestel nodig! Voeg snel en simpel uw Mastercard toe aan uw Apple Wallet en betaal overal waar u het Apple Pay of contactloos betalen symbool ziet. Zo gebruikt u in een handomdraai uw iPhone of Apple Watch als Mastercard.
Lees meer over Apple Pay

Vraag de Mastercard vandaag nog aan

Slechts € 29,95 per jaar

Mastercard aanvragen

Extra’s van Mastercard

Iedere maand ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht met al uw transacties van de afgelopen maand.

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigd raakt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card*.

Altijd de leukste aanbiedingen bij uw Mastercard. Wat dacht u van korting op uw volgende vakantie, een nieuwe outfit, tablet of slimme gadget? Met uw Mastercard profiteert u van extra voordeel!

Vragen?

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen, bijvoorbeeld bij verlies of diefstal van uw creditcard. Voor minder urgente vragen staan wij u graag tijdens kantooruren te woord.

Bel 020 - 6 600 002

Ga naar service en contact

Gegarandeerd excellente service

De klantenservice van ICS draagt het ITO Kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen de service van ICS met een 8,1.

Meer over ICS

Inzicht in uw uitgaven

Met de ICS Creditcard app op uw smartphone of tablet heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties.

Meer over de ICS Creditcard app