Mastercard Business Creditcard

Mastercard Business

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€39,-

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Mastercard is een financiële dienstverleningsorganisatie die transacties verwerkt die worden uitgevoerd op creditcards. De mastercard wordt geaccepteerd in meer dan tweehonderd landen. Ga je op zakenreis met een mastercard dan is het dus heel eenvoudig om betalingen te verrichten. Wanneer je  de mastercard symbool in de benedenhoek van een creditcard ziet, betekent dit dat de technologie van het bedrijf zal worden gebruikt voor het verwerken en autoriseren van transacties die je daarmee maakt. Mastercard is een financiële dienstverlener die samenwerkt met financiële instellingen, zoals banken om mastercard-kaarten uit te geven. Deze worden via het mastercard-netwerk verwerkt. De uitgevende financiële instelling betaalt gewoonlijk de kosten van het produceren van de kaarten en mailt deze naar klanten met de kaartvoorwaarden.

Deze kaart in het kort

netto inkomen n.v.t.
leeftijd 18 jaar
bkr-toets Ja
identiteit geldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluiten direct afsluitbaar
download alg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Bekijken

Prepaid creditcards

Bekijk de beste prepaid creditcards

Bekijk aanbod

Voor wie is de Mastercard  Business geschikt?

De mastercard business kaart is geschikt voor ondernemers en bedrijven tot 50 medewerkers. Het handige van van een mastercard is dat het overal wordt geaccpeteerd. Als ondernemerd biedt het jou en je medewerkers de ruimte om wereldwijd betalingen te kunnen verrichten. Zo kun je eenvoudig en veilig op meer dan 35 miljoen adressen over de hele wereld betalen. Ook kun je al je transcactie bijhouden. Zodra een transactie is aangeleverd verschijnt deze in het persoonlijke transactieoverzicht van de card-houder. Als ondernemer kun je dus al je bedrijfs transacties bekijken. Dit geeft een helder inzicht aan wat er allemaal is uitgegeven. Als ondernemer is het natuurlijk handig als je een limiet op de kaart plaats. De limiet van de Mastercard is € 2.500,- per card.

Met een mastercard hoeven medewerkers niet langer leveranciers op te sporen en te administreren, of inkooporders op te zoeken voor de crediteurenadministratie. Met de card kunnen zij online gelijk aankopen doen voor het bedrijf. Of dit nu online is of persoonlijk in de winkel. Als ondernemer hoef je je ook niet meer bezig te houden met het beheer van de kas of van inkooporders. Maar dankzij de vooraf ingestelde limieten en uitgavenblokkades ben je er zeker van dat er inzicht en controle is over de uitgaven.

Mastercard Business debitcard of creditcard?

De mastercard kan zijn een debitcard, een creditcard en een prepaidcard. Met en debitcard gebruik je dus zelf je eigen geld die je hebt op je bankrekening. Bij een debit card krijg je geen krediet. Je kunt dus niet meer betalen dan het bedrag dat je  van tevoren op de kaart hebt gezet. Een debit card aanvragen voor online aankopen  kan een goeie oplossing zijn voor wie geen creditcard wilt of kan krijgen.

Bij een creditcard krijg je wel krediet, het geld wordt dus voorgeschoten. Aan het eind van de maand betaal je dus de openstaande rekening. J hoeft zich geen zorgen te maken wanneer je je  mastercard-creditcard gebruikt. Elke gebruiker wordt namelijk gedekt door de zero liability-bescherming. Het maakt niet uit of je in de winkel ermee betaald, online of via je telefoon.

Ga je naar een ander land toe en wil je je mastercard gebruiken? Dat kan, maar je moet wel rekening houden met buitenlandse kosten en vergoeding. Als je een creditcard in het buitenland gebruikt moet je rekening houden met eventuele rentelasten die kunnen oplopen. Deze krijg je te zien als je aan het eind van de maand je rekening moet betalen.

BKR toetsing nodig voor Mastercard Business?

Voor de Mastercard Business is een BKR toetsing vereist. Met een BKR toetsing moet de aanvrager kunnen bewijzen dat hij het voorgeschoten geld op de credit card kan terugbetalen. 

Hoe Mastercard Business opzeggen?

Om de Mastercard Business op te zeggen kun je een opzeggingsformulier invullen en opsturen naar de creditcard maatschappij

Hoe kan ik inloggen bij mijn Mastercard Business?

Inloggen voor je Mastercard Business kan online op je persoonlijke creditcard account.

Hoe Mastercard Business aanvragen?

Om een Mastercard Business aan te vragen kun je een aanvraagformulier invullen en opsturen naar de creditcard maatschappij

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Mastercard Business.

Mastercard Business

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€39,-