Revolut Creditcard

Bestedingslimiet

n.v.t.

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

n.v.t.

Kosten geldopname

Gratis tot € 200, daarna 2%

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

n.v.t.

Jaarlijkse bijdrage

geen

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Revolut Card

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Revolut is een bank- en betaalkaart die een alternatief wil bieden voor traditionele bankproducten. Zij willen hun klanten meer vrijheid en flexibiliteit bieden als het gaat om wereldwijde betalingen.  Het doel van Revolut is om zich aan te passen aan de behoeften van klanten, hen controle te geven. Er zijn accounts voor bedrijven en consumenten en Revolut biedt wereldwijde uitgaven en internationale geldtransfers zonder verborgen kosten. Revolut heeft meer dan 2 miljoen klanten. Degenen die Revolut gebruiken, kunnen hun geld in het buitenland uitgeven zonder verborgen kosten te betalen dankzij de contactloze Revolut-kaart. De kaart werkt met meer dan 130 valuta’s en geeft  de echte wisselkoers.

Deze kaart in het kort

netto inkomen n.v.t.
leeftijd 18 jaar
bkr-toets Nee
identiteit geldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluiten direct afsluitbaar
download alg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de Revolut Card geschikt?

Revolut biedt ook de mogelijkheid om geld over de hele wereld te verzenden zonder verborgen kosten. Dit kunnen klanten doe in meer dan 130 landen. De kaart biedt snelle en veilige geldoverdrachten. Het is ook afhankelijk van de echte wisselkoers, waarmee gebruikers tot wel 8 procent kunnen besparen. Gebruikers kunnen deze functie gebruiken om rekeningen eenvoudig te splitsen met  familie of vrienden of om terugbetaald te worden.

In tegenstelling tot banken duurt het openen van een account bij revolut slechts enkele minuten. Je kunt een account rechtstreeks vanuit je telefoon of laptop instellen. Elke maand kun je precies zien waar je geld naar toe gaat en zelfs kun je ook een maandelijkse budget instellen. Zodra je een betaling met de kaart hebt verricht krijg je een melding. Je kunt zelfs geld overboeken naar het buitenland, dit tegen een kleine vergoeding. Stuur direct geld van je rekening met een druk op een knop. Of je nu huur betaalt of de rekening opsplitst, de betaling komt optijd aan. Als je je  kaart verliest of misplaatst, kun je het ‘bevriezen’ in de app en wordt er een nieuwe naar je verzonden.

Internationale geldovermakingen zijn nooit goedkoop. Revolut sluit zich aan bij andere nieuwe financieringsmaatschappijen om het bestedingspatroon  van hun klanten eenvoudig te begrijpen. Met de app heb je daarom een overzicht over al je bestedingen, uitgaven en geld dat binnenkomt. Een van de grootste innovaties die Revolut naar voren brengt is de mogelijkheid om automatisch geld te besparen. Revolut biedt daarom zelfs handige methoden voor gebruikers om gemakkelijk geld te besparen. Je kunt dit doen via een periodieke betaling aan je spaarrekening. Gebruikers kunne hun uitgaven volgen, zodat ze zich aan een budget kunt houden. Gebruik Revolut  ook om terugkerende betalingen en automatische afschrijvingen ook in te stellen.

Revolut Card debitcard of creditcard?

Revolut is een alternatief voor de grote banken. In tegenstelling tot de banken, spreken zij hun klanten aan als mensen en zijn er geen verborgen kosten. Met de app kun je eenvoudig je geld beheren en controleren. Je  ontvangt direct uitgavenmeldingen na elke kaartbetaling. Ook kun je zien hoeveel je elke maand uitgeeft aan bijvoorbeeld, transport of boodschappen.

Je kunt maandelijkse bestedingsbudgetten instellen voor zaken als restaurants en bars. Ook kun je met de Revolut debitcard geld besteden in het buitenland.  Betaal in meer dan 150 valuta’s in het buitenland met de echte wisselkoers. Ook kun je geld overmaken naar het buitenland met een goede wisselkoers. Stel automatische afschrijvingen en terugkerende betalingen in seconden in of  splits een rekening met vrienden en familie.

BKR toetsing nodig voor Revolut Card?

Voor de Revolut Card is een BKR toetsing niet vereist.

Hoe Revolut Card opzeggen?

Een Revolut Card kun je eenvoudig opzeggen via een opzeggingsformulier.

Hoe kan ik inloggen bij mijn Revolut Card?

Inloggen met je Revolut Card kun je eenvoudig op je online persoonlijke account. 

Hoe Revolut Card aanvragen?

De Revolut Card kun je eenvoudig aanvragen. Bij een Revolut Card moet je eerst je identiteitskaart scannen met de camera van je telefoon om je identiteit te bewijzen.

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Revolut Card. 

Revolut Creditcard

Bestedingslimiet

n.v.t.

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

n.v.t.

Kosten geldopname

Gratis tot € 200, daarna 2%

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

n.v.t.

Jaarlijkse bijdrage

geen

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Revolut Card