Hudson Bay Creditcard

N26 Debit Card

Kosten voor het aanvragen
Volledig Gratis

Hoe eenvoudig is het aanvragen?
Volledig online

Wisselkoers opslag
slechts 1.7%

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Hudson’s Bay Company is gestart in 1670. Het warenhuis vestigde zich in 2017 buiten de landsgrenzen van Canada. In Nederland zijn er op dit moment meer dan 10 nieuwe warenhuizen. De warenhuizen van Hudsons Bay bieden een breed assortiment van fashion, beauty, lifestyle en home. Deze kun je herkennen aan de populaire merken en exclusieve ontwerpers. Je vindt er dekbedovertrekken, t-shirts, tassen tot make-up en parfums. Hudson’s Bay staat voor kwaliteit en stijl, maar ook voor service. Winkel je jaarlijks veel bij Hudson’s Bay dan is het handig als je een Hudson’s Bay card aanvraagt. Met deze kaart krijg je punten op al jouw inkopen. Die punten kun je verzilveren of sparen en je kunt genieten van verschillende voordelen, zoals kortingen.

Deze kaart in het kort

netto inkomen €1.200,- per maand
leeftijd 18 jaar
bkr-toets Ja
identiteit geldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluiten n.v.t.
download alg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Bekijken

Prepaid creditcards

Bekijk de beste prepaid creditcards

Bekijk aanbod

Voor wie is de Hudson Bay Card geschikt?

Naast betaalgemak biedt de Hudson’s Bay card verschillende voordelen aan haar gebruikers. Als houden van een card kun je ook lid worden Club Hudson’s Bay. Bij elke betaling met de Hudson’s Bay card, binnen of buiten Hudson’s Bay, spaar je punten. Zo ontvang je dubbele punten voor alle aankopen bij Hudson’s Bay. Als kaarthouder kun je je gespaarde punten verzilveren tegen leuke aanbiedingen. Ook kun je korting krijgen op verschillende producten en worden je online aankopen gratis bezorgd. Ga je op vakantie? Dan kun je snel een hotel of huurauto boeken met je Hudson’s Bay card. Dankzij het Visa-netwerk profiteer je van de meest geaccepteerde creditcard ter wereld en het perfecte betaalmiddel bij meer dan 38 miljoen winkels en webshops. Tijdens je reizen geld opnemen? Dat kan bij 2 miljoen geldautomaten over de hele wereld. De geldautomaten herken je aan het Visa-logo.

Voordelen

  • Snel punten sparen
  • Wereldwijd accepteerbaar
  • Credit card eerste jaar gratis
  • Partnercard eerste jaar gratis
  • aankopen zijn 180 dagen verzekerd
  • wereldwijd en gemakkelijk betalen

Door in te loggen op je account heb je een uitgebreid overzicht op je rekening. Op die manier kun je al je geldzaken bijhouden. Online betalen geschiedt veilig met de Hudson Bay card. Tijdens de transactie en ook erna. Bijna alles wat je koopt is 180 dagen lang in de meest voorkomende gevallen gratis verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Ook ben je 24 uur per dag op de hoogt van je saldo en al je transactie’s. Een extra betaling regelen of je betaalwijze aanpassen is  oo mogelijk. Allemaal veilig en snel via internet, ook in het buitenland.Met de Hudson’s Bay card maak je jouw membership bij Club Hudson’s Bay niet alleen compleet, maar ook leuker en makkelijker. De creditcard is exclusief voor members en brengt een heleboel voordelen met zich mee.

BKR toetsing nodig voor Hudson Bay Card?

Voor de Hudson Bay Card is een BKR toetsing vereist. Een BKR toetsing is nodig omdat de aanvrager moet kunnen bewijzen dat hij het kan terugbetalen. 

Hoe Hudson Bay Card opzeggen?

Een Hudson Bay Card kun je telefonisch afzeggen of via een opzeggingsformulier.

Hoe kan ik inloggen bij mijn Hudson Bay Card?

Inloggen voor je Hudson Bay Card kan online op je persoonlijke creditcard account.

Hoe Hudson Bay Card aanvragen?

Een Hudson Bay card kun je in een Hudson Bay warenhuis aanvragen  of via een online aanvraagformulier. 

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Hudson Bay Card. 

N26 Debit Card

Kosten voor het aanvragen
Volledig Gratis

Hoe eenvoudig is het aanvragen?
Volledig online

Wisselkoers opslag
slechts 1.7%