Wilt u al een geruime tijd starten met het staken van cryptocurrency? Het is geen slecht idee om hier een start mee te maken. We lichten in deze blog toe waar je crypto staken kunt.  

Crypto rekening 

Crypto staken is het vasthouden van cryptocurrency om de blockchain te versterken en te verbeteren. Crypto staken is een eenvoudige manier om een passief inkomen te verdienen. Belangrijk is dat er eerst een account wordt aangemaakt bij een crypto staking platform of een crypto exchange. Als u al over een account beschikt hoeft u geen ander account aan te maken. Het is van belang dat er Bitcoins of elk ander altcoin in de crypto wallet is, anders is er geen munt beschikbaar om vast te houden. 

Soorten staking platforms 

Enkele bekende crypto exchanges zijn Binance, Kraken en Atomic Wallet. Bij Binance worden de coins goed beveiligd en er worden geen kosten in rekening gebracht voor het vasthouden van de munten. Kraken is ook een crypto exchange die beschikbaar is in 48 staten van Amerika en in 176 landen. Kraken ondersteund 90 soorten munten en biedt gebruikers ook de mogelijkheid om andere soorten munten te staken. Ook hier hoeft er geen vergoeding betaald te worden voor het openen van een account. 

Staking cashback 

Atomic Wallet is eigenlijk geen crypto exchange. Het is een digitale crypto portemonnee die te gebruiken is op een desktop of een smartphone. Hier kun je zowel privé sleutels als alternatieve cryptomunten staken. Bij Atomic Wallet wordt er een vergoeding van 5 procent in rekening gebracht als er munten gestaked worden die niet ondersteund worden door de wallet. Wanneer de crypto gestaked zijn ontvangt u een beloning in de vorm van rente. Dit rentepercentage kan oplopen tot wel 10 procent per jaar. Klik op https://cryptostakingrewards.nl/ voor nadere informatie rondom het staken van crypto.