Mastercard Classic Creditcard

Bestedingslimiet

€ 5000,-

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 2000,-

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 26,-

Rente gespreid betalen

n.v.t.

N26-Creditcard

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

De mastercard classic is een voordelige, bekende en veilige creditcard. Deze creditcard doet niet onder voor andere creditcards, ook al is het goedkoper. De mastercard classic is bank onafhankelijk, dat wil zeggen: het is geschikt voor elke bankrekening. De mastercard classic is een creditcard die de meeste mensen aanvragen wanneer ze een betrouwbare creditcard willen hebben. Ook is deze kaart een van de goedkoopste creditcards die je kunt bestellen. De mastercard classic beschikt ook over contactloos betalen. Dit betekent dat je bij betaalautomaten met dit logo en het logo van mastercard contactloos kunt betalen. Wanneer je meerdere contactloze betalingen achter elkaar doet, is de kans groot dat je uit veiligheid je pincode moet invoeren.

Deze kaart in het kort

netto inkomen€1.150,- per maand
leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitendirect afsluitbaar
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de Mastercard Classic geschikt?

Een mastercard classic heeft verschillende voordelen en is geschikt voor zakenlui, ondernemers en ook voor particulieren die vaak op reis gaan.

Voordelen

  • veilig wereldwijd betalen
  • niet duur in gebruik
  • uitgaven zijn altijd te bekijken
  • aankopen zijn verzekerd

De mastercard classic wordt geaccepteerd in elk land en in bijna elke winkel, ook online. In de meeste hotels, restaurants en autoverhuurbedrijven kun je er probleemloos mee terecht. Een mastercard wordt net zo vaak aanvaard als een visa-creditcard. Je mag rekenen op maximale betaalzekerheid. De mastercard classic is een zeer betrouwbare en veilige creditcard. Jouw aankopen zijn er zelfs verzekerd mee, denk maar aan beschadiging of als je aankopen niet worden geleverd. Je krijgt ze vergoed wanneer je ze verliest, kwijtraakt door diefstal of als ze beschadigd raken.

Mastercard Classic debitcard of creditcard?

De mastercard classic wordt gezien als de ‘basiskaart’. Het eerste jaar hoef je niet te betalen voor deze kaart. Vanaf het jaar daarna betaal je een jaarbijdrage. Het standaard bestedingslimiet van deze kaart is € 2.500 euro. Alle aankopen zijn 180 dagen lang verzekerd en mocht je een extra kaart willen nemen, dan betaal je hiervoor ook extra. Met een mastercard classic creditcard heb je altijd genoeg geld op zak.

Op een veilige manier vliegtickets boeken? Of op vakantie snel en gemakkelijk de rekening van je hotel of huurautobetalen? Dat kan simpel met de mastercard classic. Deze stijlvolle creditcard van mastercard is een van de meest gebruikte creditcards over de hele wereld. Dit komt onder andere door de goede prijs- en kwaliteitsverhouding en ook omdat de creditcard volledig bankonafhankelijk is. Het grote voordeel van de mastercard classic is dat je op een eenvoudige manier in de app kunt bijhouden wat je uitgeeft. Zo heb je een overzicht op je bankrekening en kun je deze eenvoudig bijhouden. Bij de mastercard classic creditcard kun je een tweede betaalpas aanvragen voor bijvoorbeeld je partner, je zakenpartner of je kind. Deze kaart zorgt ervoor dat je het bestedingslimiet van de creditcard deelt. Jullie kunnen dus met twee personen verdeeld over twee passen gebruik maken van het vastgelegde bestedingslimiet. De bestedingslimiet op de kaart is € 2.500,- maar natuurlijk mag het ook minder of meer als je dat wilt.

BKR toetsing nodig voor Mastercard Classic?

Voor de Mastercard Classic is een BKR toetsing vereist. De aanvrager moet hierbij kunnen aantonen dat hij het voorgeschoten bedrag op de credit card kan terugbetalen.

Hoe Mastercard Classic opzeggen?

De Mastercard Classic kun je telefonisch opzeggen of per brief. Online kun je gratis je gegevens invullen en ook de opzegbrief. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief. Je ontvangt een bevestiging van Mastercard per welke datum je credit card wordt gedeactiveerd.

Hoe kan ik inloggen bij mijn Mastercard Classic?

Inloggen voor je Mastercard Classic kan online op je persoonlijke creditcard account.

Hoe Mastercard Classic aanvragen?

De Mastercard Classic kun je eenvoudig aanvragen via een online aanvraagformulier . Binnen enkele dagen wordt er dan contact met je opgenomen. 

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Mastercard Classic.

Mastercard Classic Creditcard

Bestedingslimiet

€ 5000,-

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 2000,-

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 26,-

Rente gespreid betalen

n.v.t.

N26-Creditcard