U heeft weleens gehoord over Bitcoins en de vele voordelen die met deze cryptocurrency gepaard gaan. Van het vergroten van je omzet tot het boeken van een all inclusive vakantie naar het buitenland. Maar wist je dat de mogelijkheid er is om bitcoins te kopen met je creditcard?

Betalen met ideal

Voor het verhandelen in Bitcoins is het van belang dat u een handelsplatform benaderd dat betrouwbaar is. In Nederland zijn er diverse handelsplatformen, waarbij de mogelijkheid tot btc kopen met ideal snel gedaan is. Denk maar aan Bitvavo, Kraken, Coinbase of Binance. Door met IDEAL te betalen geeft u minder kosten uit en de bitcoins zijn binnen een oogwenk in uw wallet. Let wel dat elke broker een ander tarief hanteert.

De beste crypto trading bots

Naast het betalen met ideal is er een ander alternatief om bitcoins te verhandelen. Heeft u eens gehoord over crypto bots? Niet? Wel een crypto bot is niets anders dan een software waarbij alles voor u wordt gedaan. Let wel dat u de data voorgeprogrammeerd moet hebben. De beste crypto trading bots zijn te vinden op crypto trading bots. Hier zijn er tal van bots op een rijtje voor u gezet en u bepaalt zelf welke u het best vindt.

Waarom crypto bots?

Een crypto bot is een software die geautomatiseerd werk voor u uitvoert. Het doet precies wat er van hem verwacht wordt. Het heeft geen emoties waardoor het betere beslissingen neemt. Het maakt dat de kosten worden geminimaliseerd, terwijl de winsten vergroot worden. Bovendien kan het meerdere taken op hetzelfde moment verrichten. Dit is ook een reden dat de fee niet hoog zijn. Doordat de robot degene is die het handelen tot stand brengt, bent ‘u’ altijd online en beschikbaar om het handelen voort te zetten.