ICS Cards Creditcards

Top 5 ICS Cards

De beste keuzes

1

Visa World Card

Eerste jaar gratis
2

Mastercard Classic

Goedkoop & Inclusief aankoopverzekeringen
3

Visa World Panda Card

Eerste jaar gratis
4

Mastercard Gold

Aanvullende reisverzekeringen
5

Visa Platinum Card

Meest exclusive Visa card

ICS Business Cards

4 goede keuzes

1

Visa World Business

Inclusief aankoopverzekering
2

Mastercard Business

Wereldwijd geaccepteerd
3

Mastercard Corporate

Gratis rapportage programma
4

Visa World Card Business Gold

Hoge bestedingslimiet & Verzekeringen)

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

ICS is de marktleider op het gebied van het uitgeven van creditcards binnen Nederland. Al ruim 30 jaar verzorgt ICS de uitgifte, promotie, transactieverwerking en administratie van creditcards van Mastercard en Visa. Daarnaast worden er verschillende andere producten en financiële diensten door ICS geboden.

De creditcards uitgegeven door ICS zijn wereldwijd gezien de meest geaccepteerde creditcards, en kan worden gebruikt op ruim 30 miljoen verschillende adressen, in iedere valuta kan er mee worden betaald. 

Mijn ICS is een persoonlijke online omgeving, waar u snel en bovendien veilig al uw creditcardzaken kunt regelen. Op mijn ICS kunt u alle uitgaven, overboekingen en opnames overzien en uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. Met mijn ICS krijgt u volledige grip en inzicht in al uw creditcard zaken.

Goed om te weten is dat mijn ICS alleen geactiveerd kan worden door de Hoofd Card-houder. Heeft u bijvoorbeeld een extra card? Dan kunt u hier geen inloggegevens mee aanmaken en gegevens inzien. Alle uitgaven die met de extra card worden voldaan worden apart getoond in het rekeningoverzicht van de Hoofd Card-houder. Dit wordt op deze manier gedaan om de Hoofd Card-houder op een overzichtelijke manier alle uitgaven bij te kunnen houden.

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Bekijken

Prepaid creditcards

Bekijk de beste prepaid creditcards

Bekijk aanbod

ICS ABN AMRO

ABN AMRO is sinds 2012 gestopt met het zelfstandig uitgeven van creditcards. Alle creditcards die bij ABN AMRO worden aangevraagd worden nu overgebracht bij ICS (International Card Services). ICS is de grootste uitgever van bank onafhankelijke creditcards van Nederland. Deze bank onafhankelijke creditcards worden los van banken uitgegeven en kunnen gekoppeld worden aan iedere bankrekening. Sinds de overname van de ABN AMRO creditcards is ICS de grootste uitgever van bankgebonden creditcards van Nederland.

ICS ANWB Visa Card

ICS is de creditcardspecialist en absolute marktleider binnen Nederland in de uitgave van creditcards, zo ook van de ANWB Visa Card. ICS verzorgt onder andere de uitgifte, promotie, transactieverwerking en administratie van de ANWB creditcards. Wanneer je een ANWB Visa Card aanvraagt, dan zal deze aanvraag worden verwerkt door het ICS. Het ICS zal de aanvraag van jouw ANWB card verwerken en je gegevens toetsen bij onder andere het BKR. Wanneer jouw aanvraag geaccepteerd is door het ICS, dan zul je de creditcard binnen 3 weken na aanvraag ontvangen.

ICS Bijenkorf

De ICS Bijenkorf creditcard wordt uitgegeven door ICS en is een ideale creditcard om mee te nemen op vakantie, u kunt hier namelijk overal mee betalen. Ook is het mogelijk dat wanneer u alleen reist, u een extra card voor uw partner of gezinslid kunt ontvangen. Met iedere besteding die je doet spaar je punten, ook bij bestedingen buiten de bijenkorf is dit het geval.

 

ICS Creditcard

De ICS Creditcards zijn wereldwijd de meest geaccepteerde creditcards. Binnen de Benelux zijn er inmiddels 3 miljoen mensen die gebruik maken van een door ICS uitgegeven creditcard en dit aantal is sterk stijgende. Het ICS faciliteert een groot aantal creditcardprogramma’s. Met een dergelijke ICS creditcard profiteren klanten van speciale aanbiedingen of kortingen die ICS te bieden heeft. ICS heeft onder andere een samenwerking met grote bedrijven zoals ANWB, Bijenkorf en ABN AMRO. Met elk een eigen door het ICS uitgegeven creditcard.

Mijn ICS Business

Mijn ICS Business is een online service dat het ICS aanbiedt voor contactpersonen van een bedrijf of individuele personen die beschikken over zo een ICS Business card. Met ICS Business is het mogelijk om online alle transacties in te zoeken van zowel individuen of per medewerker van bedrijven. Met ICS Business houdt u inzicht in de bedrijfsbestedingen die gedaan worden met de aangesloten creditcards.

ICS Visa

Net als vele andere creditcard wordt ook de Visa creditcard uitgegeven door ICS. Dit is één van de meest bekende creditcards in ons land en wereldwijd is het één van de meest aanvaarde creditcards. Deze creditcards is een ideale keuze voor mensen die willen profiteren van een betaalbare en degelijke creditcard, maar niet willen inleveren op persoonlijke hulp. De klantenservice van de ICS Visa card is namelijk uitstekend te noemen

 

ICS Contact

Heeft u vragen over een creditcard in uw bezit? Dan is het ICS 7 dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen. Deze mogelijkheid zorgt voor een gerust stellend idee voor als u bijvoorbeeld uw creditcard bent kwijtgeraakt.

Wat is ICS?

De afkorting ICS staat voor International Card Services. Dit bedrijf is de grootste Nederlandse creditcard uitgever, van zowel Visa creditcards, Mastercards en de Bijenkorf Card. ICS geeft zowel direct creditcards uit aan consumenten, als in samenwerking met derde partijen zoals bijvoorbeeld ANWB, Visa en Bijenkorf.

Het ICS is onderdeel van ABN AMRO en dus indirect in bezit van de Nederlandse overheid.

Wat betekent ICS?

De afkorting ICS staat voor International Card Services.

Wanneer vervalt reservering creditcard ICS?

Bedragen die worden gereserveerd op uw creditcard zorgen voor een tijdelijke verlaging van uw bestedingslimiet. Wanneer een reservering niet wordt omgezet tot een betaling, dan komt deze automatisch na 20 dagen te vervallen. Er wordt in dat geval niets afgeschreven. Een reservering is niet mogelijk handmatig te verwijderen.

Mastercard Classic Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 20

Mastercard Gold Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 32,50

Visa World Card Business

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,5%

Jaarlijkse prijs
€ 35

Visa World Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 36,50