Visa World Creditcard

Bestedingslimiet

€ 5.000

Aankoopverzekering

180 dagen

Spaarrente

0,00% 

Maximale opname

per dag €1250

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

€500,-

Transactie kosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 36,50

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Met een Visa world card kun je wereldwijd betalingen verrichten in verschillende landen. Het makkelijke van de world card is dat je ook online met een creditcard kunt betalen. De visa world card heeft standaard een bestedingslimiet van € 2.500,-. Dat betekent dat je tot dit bedrag aankopen kunt afrekenen met de creditcard. Je kunt wel altijd een verhoging van de limiet aanvragen. Wat je in het buitenland of op vakantie ook tegenkomt of meemaakt, betalen met de visa world card is mogelijk, ook als andere betaalmiddelen niet werken. Ook hoef je je geen zorgen te maken als de card niet werkt of niet wordt geaccepteerd. Je kunt het gebruiken op tolwegen, om een overnachting in een hotel te boeken, een auto te huren en zelfs om de borg ermee te betalen. Voor het boeken of reserveren van een hotel is  de visa world card ideaal. Doet het hotel mee aan de hotelservice van visa, dan ben je bij een telefonische reservering niet gebonden aan de vaste inchecktijden.

Deze kaart in het kort

netto inkomen€1.150,- per maand
leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitendirect afsluitbaar
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de Visa World Card geschikt?

De visa world card is voorzien van het contactloos betalen logo. Dit betekent dat je bij betaalautomaten contactloos met je visa card kunt betalen.  Wanneer je meerdere contactloze betalingen achter elkaar doet, is de kans groot dat je uit veiligheid een pincode moet invoeren. De visa world card is wereldwijd een van de meest aanvaarde creditcards. Dit betekent dat je met deze creditcard zekerheid hebt dat je overal kunt betalen. Je doet ook veilig online aankopen, bijna al je aankopen zijn voor 180 dagen verzekerd. De world card is de ideale keuze als je vooral een betaalbare creditcard zoekt. Verder past de kaart bij elke betaalrekening.

Met een visa world card als betaalmiddel zijn betalen en afrekenen niet langer synoniem aan elkaar. Met deze card kun je altijd meteen betalen. Heb je geen gepast geld op dat moment, dan kun je op een later moment afrekenen. 

Dat maakt het een stuk makkelijker om aankopen te doen. Als je onderweg bent en je moet snel betalen dan is dit een handige hulpmiddel. Dit kan overal ter wereld, waar je ook bent, dat maakt het gemakkelijk. Een ander groot voordeel van het gebruik van deze kaart is de hoge mate van verzekering. Dat betekent dus dat je een flinke tijd zeker van bent dat je aankoop verzekerd is. Daarmee wordt het een stuk minder risicovol om een aankoop te doen.

Een visa world card is de beste reisgenoot in zowel binnen- als buitenland. In veel landen wordt niet elk bankpasje geaccepteerd. Daarom is het handig om een visacard op zak te hebben. Je betaalt één keer per maand en achteraf je uitgaven terug. Online of met een applicatie kun je je uitgaven bijhouden en controleren. Het is verstandig om maandelijks alle uitgaven automatisch van je rekening af te laten schrijven. Je begint de volgende maand dan niet met lasten die je nog moet betalen. Ook betaal je geen rente.

BKR toetsing nodig voor Visa World Card?

Voor een Visa World Card is een BKR toetsing vereist. Met de BKR toetsing wordt de kredietachtergrond van de aanvrager onderzocht. Hiermee moet hij kunnen bewijzen dat hij het voorgeschoten geld kan terugbetalen.

Hoe Visa World Card opzeggen?

Je Visa World Card kun je opzeggen door een opzeggingsformulier in te vullen of een aangetekende brief door te sturen. De kaart wordt dan onbruikbaar gemaakt, het word geblokkeerd of vernietigd.

Hoe kan ik inloggen bij mijn Visa World Card?

Inloggen voor je Visa World Card kan online op je persoonlijke  account.

Hoe Visa World Card aanvragen?

De Visa World Card kun je  eenvoudig online opvragen door een aanvraagformulier in te vullen.

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Visa World Card.

Visa World Creditcard

Bestedingslimiet

€ 5.000

Aankoopverzekering

180 dagen

Spaarrente

0,00% 

Maximale opname

per dag €1250

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

€500,-

Transactie kosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 36,50

Rente gespreid betalen

n.v.t.