Viabuy Creditcard

Bestedings limiet

n.v.t.

Aankoopverzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

€800,-

Kosten geldopname

€5,- per opname

Spaarrrente vanaf

n.v.t.

Transactie kosten wisselkoers

2,75%

Jaarlijkse bijdrage

€19,90

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

De Viabuy prepaid mastercard is een slimme en gemakkelijke manier voor mensen om hun geld te beheren. Je hoeft dus niet met contant geld over straat te lopen, maar kunt betalen met de Viabuy creditcard. Deze creditcard biedt aan haar gebruikers veiligheid en comfort. Met een Viabuy creditcard kun je alles betalen, boodschappen en zelfs maandelijkse rekeningen. Alles wat je moet doen om een Viabuy creditcard te krijgen, is een bewijs van  identiteit en je adres. De kaart wordt 24 uur na bevestiging van de bestelling verzonden. De Viabuy creditcard kun je krijgen in een gouden of zwarte ontwerp. Hiermee kun je gemakkelijk en kosteloos online wereldwijd betalen.

Deze kaart in het kort

netto inkomen n.v.t.
leeftijd 18 jaar
bkr-toets n.v.t.
identiteit geldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluiten direct afsluitbaar
download alg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de Viabuy Credit Card geschikt?

De Viabuy kaart wordt strikt gescheiden  gehouden van je hoofdbank- en kredietkaart. Op die manier zijn de persoonlijke gegevens beschermd tegen phishing en misbruik, terwijl je de kaart gebruikt voor online betalingen of wanneer je op reis bent.Voor veel klanten is de Viabuy kaart  niet alleen een goede aanvulling op hun bestaande creditcard geworden, het vervangt vaker hun creditcard en biedt ook een slim alternatief voor een bankrekening. . Laad eerst je gewenste vooruitbetaalde bedrag op de Viabuy creditcard. Je creditcard kun je vervolgens overal gebruiken waar Mastercard wordt geaccepteerd. Je hoeft je geen zorgen te maken om rentes of boetes, want je kunt alleen besteden wat beschikbaar is op de kaart. Een overschrijving van je creditcard of bankrekening is niet mogelijk, beheer het geld dus probleemloos.

De mastercard kan een debitcard, creditcard, of prepaidcard zijn. Met en debitcard gebruik je dus zelf je eigen geld die je hebt op je bankrekening. Bij een debit card krijg je geen krediet. Je kunt dus niet meer betalen dan het bedrag dat je van tevoren op de kaart hebt gezet. Een debit card aanvragen voor online aankopen  kan een goeie oplossing zijn voor wie geen creditcard wilt of kan krijgen. Bij een creditcard krijg je wel krediet, het geld wordt dus voorgeschoten. Aan het eind van de maand betaal je dus de openstaande rekening. Voor zij die controle willen over hun geld is een debitcard dus een handige optie.

De Viabuy creditcard is ook niet geregistreerd bij kredietwaardigheidsbureaus. Je creditcardtoepassing wordt verwerkt zonder kredietcontroles. Zelfs met een negatieve kredietwaardigheid of kredietwaardigheid, of een persoonlijk faillissement of wettelijke verklaring, kun je een Viabuy Mastercard-kaart ontvangen. De Viabuy Mastercard-kaart is niet afhankelijk van je inkomen.

Viabuy Card debitcard of creditcard?

Met de Viabuy kun je overal betalen  waar Mastercard wordt geaccepteerd. Je kunt net  als een gewone Mastercard creditcard  betalen en contant geld opnemen bij meer dan 2 miljoen geldautomaten. De Viabuy creditcard is een van de weinige officiële Mastercard kaarten en is niet te onderscheiden van conventionele gouden of zwarte Mastercard creditcards.

Het voordeel is dat Mastercard creditcards wereldwijd worden geaccepteerd en makkelijk te herkennen zijn aan de logo. De Viabuy card wordt geleverd zonder kredietlijn en kaarthouders kunnen alleen uitgeven wat ze op de kaart plaatsen. Je loopt dus geen risico om schulden te maken en of boetes te betalen. De Viabuy kaart is beschikbaar voor iedereen boven de 18. Geen kredietcontrole is vereist.

BKR toetsing nodig voor Viabuy Credit Card?

Voor de Viabuy Credit Card is een BKR toetsing niet vereist. Een ieder kan deze kaart aanvragen, er wordt niet gekeken naar je krediet achtergrond.

Hoe Viabuy Credit Card opzeggen?

De Viabuy Credit Card kun je gemakkelijk opzeggen per e-mail of per post. Stuur je het per post dan is het belangrijk dat je een anngetekende brief verstuurd. Van Viabuy ontvang je dan een bevestigings e-mail of brief omtrent jouw opzegging. 

Hoe kan ik inloggen bij mijn Viabuy Credit Card?

Inloggen op je Viabuy Credit Card kan online op je persoonlijke account.

Hoe Viabuy Credit Card aanvragen?

De Viabuy Credit Card kun je online eenvoudig aanvragen via een aanvraagfromulier. Als je de Viabuy  hebt aangevraagd dan ontvang je direct je beveiligde toegangscodes, welke je naar eigen behoeften aan kan passen.

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Viabuy Credit Card.

Viabuy Creditcard

Bestedings limiet

n.v.t.

Aankoopverzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

€800,-

Kosten geldopname

€5,- per opname

Spaarrrente vanaf

n.v.t.

Transactie kosten wisselkoers

2,75%

Jaarlijkse bijdrage

€19,90

Rente gespreid betalen

n.v.t.