TransferWise Creditcard

Bestedingslimiet

n.v.t.

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 1.500

Kosten geldopname

Gratis tot circa 230 euro (£ 200) of andere valuta, max. 2 opnames per maand

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

Circa 0,4 procent (afhankelijk van valuta)

Jaarlijkse bijdrage

geen

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Mastercard Gold

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Transferwise is een digitale bank opgericht in 2011. Het begon met het aanbieden van goedkope internationale bankoverschrijvingen met stabiele wisselkoersen. Met zijn Borderless Account biedt het nu een modern bankalternatief. Transferwise biedt aan haar klanten goedkope en betrouwbare service. De TransferWise debit card is verbonden met het Borderless-account en geeft  toegang tot 28 verschillende valuta’s. Bij Transferwise is het openen van een account gratis en is het onderhouden van een account ook gratis. Daar zijn geen maandelijkse kosten aan verbonden. Kosten van Transferwise bankpas bij levering zijn ook gratis. Voor het overboeken van geld in dezelfde valuta als een Transferwise-rekening geldt een vast bedrag. Dit is afhankelijk van de valuta.

Deze kaart in het kort

netto inkomen n.v.t.
leeftijd 18 jaar
bkr-toets n.v.t.
identiteit geldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluiten direct afsluitbaar
download alg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de TransferWise card geschikt?

Met een TransferWise bankpas kun je overal ter wereld tegen de echte wisselkoers betalen. Je krijgt lage conversiekosten en geen transactiekosten. Ook kun je gratis betalen met valuta’s in je account. De TransferWise-kaart is momenteel alleen beschikbaar voor alle houders van een borderless en TransferWise voor bedrijven-account. Om een account aan te kopen kun je een TransferWise-kaart bestellen. Er wordt eerst een controle gedaan op je persoonlijke gegevens, zoals je naam en adres. Ook moet je een minimum bedrag toevoegen aan je account. Zodra alles er goed uitziet, wordt de nieuwe kaart naar je toegestuurd. Kaarten worden alleen verzonden naar adressen in het VK, de EER en de VS. Nadat je de kaart hebt ontvangen, activeert je deze door de 6-cijferige code in te voeren. Nu ben je klaar om je kaart te gebruiken.

Het gebruik van een debitcard om je financiën te beheren is handiger dan het gebruik van cheques. Dit omdat het geld direct van je betaalrekening wordt afgetrokken. Zo kun je bijhouden hoeveel je precies uitgeeft. De Transferwise card wordt geaccepteerd op vrschillende locaties wereldwijd, waaronder restaurants, hotels en online winkels. Ook kun je er zelfs maandelijkse rekeningen mee betalen. Bij het gebruik van een credit card krijg je het geld voorgeschoten. 

Dit maakt het moeilijker om bij te houden hoeveel je precies hebt uitgegeven. Bij een credit card krijg je dus het geld op krediet. Het handige van een debitcard is dat het geld van je rekening automatisch wordt afgetrokken. TransferWise maakt gebruik van een slimme nieuwe aanpak om mensen in staat te stellen veilig geld uit het buitenland te verzenden en ontvangen. Dit zonder de hoge toeslagen die door de meeste grote banken worden toegevoegd. TransferWise is een online geldtransferservice, waarmee je geld goedkoper kunt overboeken dan met een bank. Ook is het veilig en betrouwbaar in gebruik.

TransferWise Card debitcard of creditcard?

De TransferWise-debit card kun je koppelen aan je Borderless-account. De card kun je gebruiken om internationale aankopen te doen. Het is dus ook geschikt voor bedrijven en ondernemers. Het maakt het gemakkelijker om internationaal geld uit te geven, zelfs als je niet de valuta hebt die je nodig hebt in je account. Hiermee kun je betalingen en opnames verrichten in welk land je ook bent.

Je gebruikt de TransferWise-betaalkaart op dezelfde manier als waarop je een betaalpas zou gebruiken. Je kunt geld opnemen en aankopen doen in winkels, restaurants en elke plaats die een kaart accepteert. Als je het saldo van de valuta hebt voor het land waar je je op dat moment  bevindt, wordt het bedrag eenvoudig van de Borderless-account afgetrokken. Als je geen binnenlandse valuta hebt, converteert TransferWise de valuta.

BKR toetsing nodig voor TransferWise Card?

Voor een TransferWise Card is een BKR toetsing niet vereist.

Hoe TransferWise Card opzeggen?

De TransferWise Card kun je online aanvragen via een aanvraagformulier. 

Hoe kan ik inloggen bij mijn TransferWise Card?

Inloggen  kan eenvoudig op je persoonlije account voor je TransferWise Card of door de app te downloaden op je telefoon.

Hoe TransferWise Card aanvragen?

De TransferWise Card kun je online opzeggen via een opzeggingsformulier. 

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de TransferWise Card.

TransferWise Creditcard

Bestedingslimiet

n.v.t.

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 1.500

Kosten geldopname

Gratis tot circa 230 euro (£ 200) of andere valuta, max. 2 opnames per maand

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

Circa 0,4 procent (afhankelijk van valuta)

Jaarlijkse bijdrage

geen

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Mastercard Gold