1. achteraf betalen
  2. Speelgoed

Speelgoed achteraf betalen

Op zoek naar (een) nieuw(e) speelgoed, maar je bent nog niet 100% ervan overtuigd dat het product geschikt voor je is? Of je wilt het eerst in je handen hebben voordat je het koopt?. Bekijk dan eens de optie om je speelgoed achteraf pas te betalen.

Tegenwoordig zijn er verschillende online aanbieders die de mogelijkheid bieden voor het achteraf betalen van (een) speelgoed. Hiermee geef je jezelf de ruimte om het product eerst te testen en om te kijken of het bij je past, voordat je er daadwerkelijk voor betaalt.

Past het product toch niet bij je, dan kun je het gewoon terugsturen, zonder dat je daarna hoeft te wachten op een teruggave van je aankoopbedrag. Je hebt immers nog niet betaalt.

Bestel nu jouw speelgoed online en betaal achteraf!

Webshops waar je achteraf kunt betalen

Visa World Card

Bol.com

± 1 werkdag levertijd

Betaal met iDEAL, Klarna, acceptgiro

Bezoek

american express green card

IKEA

± 1 werkdag levertijd

Betaal met iDEAL, Klarna, acceptgiro

Bezoek

Zalando logo

Zalando

± 1 werkdag levertijd

Betaal met iDEAL, Klarna, acceptgiro

Bezoek

Visa World Card

Amazon

± 1 werkdag levertijd

Betaal met iDEAL, Klarna, acceptgiro

Bezoek

Visa World Card

Albert Heijn

± 1 werkdag levertijd

Betaal met iDEAL, Klarna, acceptgiro

Bezoek

Visa World Card

BCC

± 1 werkdag levertijd

Betaal met iDEAL, Klarna, acceptgiro

Bezoek

Visa World Card

Wehkamp

± 1 werkdag levertijd

Betaal met iDEAL, Klarna, acceptgiro

Bezoek

Mastercard Gold

Coolblue

± 1 werkdag levertijd

Betaal met iDEAL, Klarna, acceptgiro

Bezoek

Hoe werkt het achteraf betalen van speelgoed producten?

Je hebt een nieuw speelgoed product online gevonden en wilt deze bestellen en achteraf betalen. Kijk dan eerst in de webshop waar je jouw speelgoed wilt kopen, of ze de optie hebben voor achteraf betalen. Indien je voor deze betaaloptie kiest, ontvang je jouw speelgoed thuis, zonder dat je daar eerst een betaling voor moet voldoen.

Bekijk en ontdek de door jou bestelde speelgoed eerst thuis. Voldoet het product niet aan je verwachting? Stuur je nieuwe speelgoed product dan terug. Wel gewoon tevreden over het ontvangen product? Houd het product dan en voldoe de betaling via de aanwijzingen van de webshop.

Dit is een gemakkelijke manier om (een) speelgoed online te kopen en eerst te kijken of je wel een goede aankoop doet, voordat je daadwerkelijk overgaat tot betalen. Deze mogelijkheid van achteraf betalen geeft je meer vrijheid en het geeft minder gedoe, mocht je het product willen retourneren. Je hoeft dan immers niet te wachten op de terugbetaling van je aankoopbedrag.

Methode voor achteraf betalen ​

Achteraf betalen maakt online winkelen makkelijker! Er zijn verschillende betaalmethoden die de websites bieden tijdens het online bestellen. Denk bijvoorbeeld aan betalen met een creditcard, iDeal en PayPal. Meer over creditcard aanvragen lees je hier.

De nieuwe methode voor het achteraf betalen van producten is echter sinds een paar jaar als nieuwe populaire betaaloptie in dat lijstje gekomen. Achteraf betalen wordt geregeld via bekendere platformen zoals AfterPay, Klarna en in3.

Veel consumenten zijn tevreden over deze nieuwe methode van achteraf betalen. Het voordeel voor de webshops van achteraf betalen is dat consumenten sneller een product zullen kopen. Het grote voordeel voor jou als consument is dat je de gelegenheid hebt om speelgoed eerst in handen te hebben en overtuigd te raken dat dit het juiste product is voor jou.

Indien je voorafgaand aan de bestelling niet overtuigd bent van de productomschrijving van het nieuwe speelgoed product, dan helpt de optie om achteraf te kunnen betalen van je gewenste speelgoed je waarschijnlijk over de streep om het product online te bestellen. Koop je een nieuw(e) speelgoed online met de methode voor achteraf betalen, dan kun je deze eerst thuis uitproberen voordat je ervoor betaalt.

Andere producten

Veelgestelde vragen over achteraf betalen

Wordt er veel fraude gepleegd bij achteraf betalen?

Aanbieders voeren risicobeoordelingen uit voordat betalingen worden geaccepteerd. Relatief weinig consumenten betalen niet, ongeveer 2% tot 3%. 

Er wordt soms ook gefraudeerd met zogenaamde spookfacturen. Dit is wanneer criminelen valse facturen sturen aan consumenten in de hoop dat ze zullen geloven dat ze echt zijn. Met name mensen die vaker grote bedragen betalen denken vaak dat het echt is en dat ze nog een factuur moeten voldoen en vallen hierdoor slachtoffer aan fraudeurs.

Biedt elke webshop de mogelijkheid om speelgoed te kopen met achteraf betalen?

Nee, helaas (nog) niet. Er zijn nog steeds veel webwinkels die achteraf betalen voor online bestellingen niet aanbieden als betaalmethode. Achteraf betalen wordt echter steeds populairder. Ben je dus op zoek naar (een) nieuw(e) speelgoed  kijk dan goed of je in de bedoelde webshop ook daadwerkelijk gebruik kan maken van achteraf betalen.

Ik wil mijn nieuwe speelgoed terugsturen, hoe moet ik dit doen?

Als je jouw speelgoed met achteraf betalen besteld en je bent ontevreden, dan kun je het nieuwe speelgoed product gewoon terugsturen. Stel de betalingsprovider wel altijd op de hoogte als je een product retourneert. Anders krijg je wellicht achteraf alsnog facturen toegestuurd. Bij sommige achteraf betalen providers kun je het product terugbrengen in de winkel. 

Is er een uiterste betaaldatum met de achteraf betalen optie?

De betalingstermijn bij de achteraf betalen betaalmethode is over het algemeen 14 dagen. Klarna en AfterPay houden zich aan deze deadline. Soms hanteren partijen andere betalingstermijnen.  Bestel je bijvoorbeeld een product dat via In3 loopt, dan heb je 60 dagen de tijd om je aankoop te betalen.