KNAB Visacard

Bestedingslimiet

€5.000

Aankoopverzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

n.v.t.

Kosten geldopname

2% met een minimum van € 4,95

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

1,80%

Jaarlijkse bijdrage

€60

Rente gespreid betalen

n.v.t.

KNAB Visa card

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

De onlinebank Knab die een onderdeel is van verzekeraar Aegon, heeft ook zijn eigen visa card. Deze kun je aanvragen bij knab plus en premium, de betaalrekeningen van deze bank. Bij beide rekeningen is de visakaart al inbegrepen in de pakketprijs. Met de visa-creditcard van knab krijg je een aankoopverzekering tot 90 dagen na aanschaf. De limiet kan worden verhoogd, tot maximaal €10.000. Al je uitgaven worden aan het einde van de maand in één keer van de knab-rekening afgeschreven. Het terugbetalen van het hele bedrag is ook mogelijk, maar dan betaal je er ook rente bij.  De aanvraag van de creditcard verloopt via visa-uitgever Qander, een partner van Knab.

Deze kaart in het kort

netto inkomen

€1.200,- per maand

 

leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitenaf te sluiten bij een bankrekening
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de KNAB Visa Card geschikt?

Waarom zou je een rekening bij de Knab openen en waarom zou je dan een creditcard aanvragen. Hieronder volgen er enkele voordelen:

  • geen extra kosten voor klanten van KNAB
  • wereldwijd betalen
  • limiet kan worden verhoogd
  • gratis extra creditcard voor partner

Knab is een bank welke onderdeel is van Aegon. Omdat deze bank alles via het internet regelen en geen dure kantoren heeft, kunnen ze dezelfde diensten aanbieden tegen vele scherpere tarieven. Met een betaalrekening inclusief creditcard heb je verder geen onverwachte kosten. Je hoeft dus niets extra te betalen voor het gebruik van bijvoorbeeld je creditcard. Alle uitgaven die je maakt met je creditcard worden automatisch dezelfde maand van je bankrekening afgeschreven. Hierdoor hoef je geen rente te betalen over de gemaakte uitgaven. Wil je echter de uitgaven van je creditcard over verspreid terugbetalen? Dan betaal je over het bedrag een zogeheten debet rente.

De knab visa card is een samenwerking tussen de bank knab en visa. Om deze creditcard aan te vragen, heb je een rekening bij de knab nodig. Verder geniet je van veel extra’s die je van visa mag verwachten. Denk hierbij aan een wereldwijde acceptatie van de kaart, een hoog bestedingslimiet, gratis tweede creditcard voor dezelfde rekening en een 90 dagen aankoopverzekering.

Verder is de knab visa card vooral een betaalkaart zonder al te veel extra’s. Zo zitten er geen ingebouwde reisverzekeringen in op de kaart. Zelfs niet wanneer je een reis boekt met deze creditcard. Ook geniet je van een aankoopverzekering met aflevergarantie voor een periode van 90 dagen na aankoop. Een creditcard maakt het gemakkelijker om grotere aankopen te doen of onverwachte kosten te betalen, ook in het buitenland. Bij de knab visa card mag je deze aankopen in een keer aflossen of in termijnen. De termijnen mag je zelf bepalen.

Voordelen  Knab bankrekening inclusief Knab Visa creditcard:

  • gatis gebruik maken van een Visa creditcard
  • alles gemakkelijk online regelen
  • eer aantrekkelijk geprijsd inclusief bankrekening

KNAB Visa Card debitcard of creditcard?

Daarnaast kun je met een creditcard ook geld mee pinnen bij een geldautomaat. Toch handig als je aan het einde van je salaris een stukje maand over hebt, bijvoorbeeld. Vrijwel alle creditcards hebben een aankoopverzekering

Hier betaal je niets extra’s voor en je aankopen zijn 180 dagen tot een jaar verzekerd. De lengte van de verzekering en de voorwaarden verschillen per creditcard. Wel moet je bij diefstal of verlies aangifte doen bij de politie voor je aanspraak kunt maken op die aankoopverzekering. Ook zijn sieraden en horloges standaard uitgesloten en geldt vaak een eigen risico.

BKR toetsing nodig voor KNAB Visa Card?

Voor de KNAB Visa Card is een BKR toetsing vereist. Een BKR toetsing is nodig omdat de aanvrager moet kunnen bewijzen dat hij het kan terugbetalen. 

Hoe KNAB Visa Card opzeggen?

De KNAB Visa Card  kun je telefonisch opzeggen of online via je online account door een opzeggingsformulier in te vullen. Na enkele dagen wordt je kaart dan gebokkeerd.  

Hoe KNAB Visa Card aanvragen?

De KNAB Visa Card kun je eenvoudig online aanvragen of bij het openen van een rekening bij de KNAB.

Hoe kan ik inloggen bij mijn KNAB Visa Card?

Inloggen voor je KNAB Visa Card  kan online op je persoonlijke creditcard account. Ook kun je de KNAB app downloaden op je telefoon. 

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de KNAB Visa Card.

KNAB Visacard

Bestedingslimiet

€5.000

Aankoopverzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

n.v.t.

Kosten geldopname

2% met een minimum van € 4,95

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

1,80%

Jaarlijkse bijdrage

€60

Rente gespreid betalen

n.v.t.

KNAB Visa card