Albert Heijn American Express Creditcard

Met je American Express creditkaart betalen bij Albert Heijn ? Dit zijn de opties:

Albert Heijn accepteert American Express. Heb je nog geen AMEX kaart? Vraag deze dan aan via de officiële website:

american express winkelen√ Eerste jaar GRATIS

√ Inclusief aankoopverzekering & Reisverzekering

√ Miles & Punten sparen

√ Jaarlijkse bonus

Bekijk meer informatie hier

 

American Express card Eerste jaar gratis
American express Green
Flying Blue AMEX silver
Flying Blue AMEX gold
Flying Blue Amex Platinum
American Express Gold
American Express platinum

 

Met je AMEX creditcard deel je automatisch mee aan hun aantrekkelijke spaarprogramma. Bij iedere uitgave die jij doet spaar je punten op. Deze kun je inwisselen voor leuke cadeau’s, reizen en toegang tot bijvoorbeeld een airport lounge. Ook is het mogelijk om punten over te boeken naar partners.  Op deze manier kun jij bijvoorbeeld goedkoop vliegen of gratis cadeau’s aanvragen.

Maar niet alleen het punten systeem maakt het een aantrekkelijke creditcard maatschappij. Ook zijn je aankopen vaak verzekerd en is American Express een wereldwijde erkende creditcard. Dus vele hotels en andere American express accepterende bedrijven etc. zullen deze kaart accepteren.

Het winkelen met een American Express brengt diverse voordelen met zich mee, waardoor het al snel interessant is om hier gebruik van te maken wanneer het kan.

  • Aankoopverzekering: Op elke aankoop die je doet ben je minimaal 180 dagen verzekerd. 
  • Reisongevallen verzekering: Schade op reis opgelopen? Geen probleem, zowel jij als je kinderen hebben een wereldwijde aanvullende reisverzekering hiermee.
  • Niet Goed Geld Terug: American Express biedt een garantie tot 90 dagen wanneer je het product wilt retourneren, maar van de winkel het bedrag niet terugkrijgt. Je kan voor maximaal € 300,- 
  • Toegang: Unieke en exclusieve toegang tot kaartjes en evenementen in Nederland.
  • Bestedingslimiet: Deze bouw je zelf op, deze hangt af van je persoonlijk profiel, uitgaven en lidmaatschapsduur.
  • Miles sparen: Met elke uitgave spaar je punten (miles) op, deze kan je inzetten voor hotels, vliegtickets en andere zaken.

Betalen met je AMEX creditcard bij Albert Heijn ​

Door bij Albert Heijn te betalen met je American express creditcard kun je punten sparen. Deze geeft jouw leuke kortingen op vliegtickets en bijvoorbeeld gratis toegang tot airport lounges. Het aanvragen van de kaart is heel eenvoudig. Dit kan via:

American Express Flying Blue Silver CardEerste jaar gratis

Andere kaarten van American Express zijn:

Naast het spaarprogramma maak je ook automatisch gebruik van de aankoop verzekering en vele andere voordelen. Lees de complete voorwaarden op de officiële website.

 

American Express gebruiken bij Albert Heijn

Albert Heijn is een bekende supermarktketen in Nederland. Albert Heijn biedt veruit de meeste keus in kwaliteit en prijs. De supermarktketen beschikt over 5 verschillende eigen merken: AH Huismerk, AH Excellent, AH Biologisch, AH puur&eerlijk en AH Basic. Allemaal hebben ze de kwaliteit die thuishoort bij Albert Heijn. Toch geven ze elk een eigen antwoord op de wensen van de klanten. Voor de gegarandeerde AH-kwaliteit van hun boodschappen doet de Albert Heijn alles wat mogelijk is. Milieu, diervriendelijkheid en de productieketen hebben hun aandacht. Al jaren laat Albert Heijn huismerk producten blind testen door consumenten. Alleen de beste producten komen in de winkel tegen een lage prijs. Die prijs kan Albert Heijn laag houden doordat ze rechtstreeks contact hebben met leveranciers en ze de producten grootschalig in kopen.

Als het gaat om boodschappen dan leggen consumenten de lat hoog. Dat begrijpt Albert Heijn. Want je wil lekker eten, maar ook vers, gezond, gevarieerd en makkelijk. En natuurlijk zonder te veel te betalen. Het leven is namelijk al duur genoeg. Albert Heijn begrijpt dat als geen ander. Daarom vind je bij Albert Heijn alles wat je nodig hebt om elke dag zo veel mogelijk uit het leven te halen, op de manier die bij jou past. Albert Heijn helpt hun klanten graag om makkelijk en snel boodschappen te doen. Zo kan je zelf scannen met de handscanner of met je mobiel en de Scan&Go. Boodschappen doen vanuit huis? Dat is ook mogelijk. Met de AH App  kun je jouw lijstje samenstellen en wordt het voor jou thuisbezorgd. Verder kun je je boodschappen ophalen bij een Pick-Up-Point. Betalen kan met een American Express creditcard.

American Express Albert HeijnOver Albert Heijn

Albert Heijn wordt in 1927 in Zaandam geboren als kleinzoon van de oprichter van de gelijknamige supermarktketen. In Nederland is Heijn nauw betrokken bij de introductie van de selfservice, waarbij mensen met een winkelwagen of mandje zelf hun goederen kunnen ophalen. Dat model dient uiteindelijk als voorbeeld voor andere supermarktketens. Eerst zijn dat nog losse artikelen, later is Heijn één van de wereldwijde grondleggers van de streepjescode die het afrekenen nog makkelijker maakt. Ook besluit Heijn om behalve kruidenierswaren verse groente en vlees te gaan verkopen. Dat is het begin van de moderne supermarkt. Door het efficiënter maken van de supermarkt wordt de prijs voor levensmiddelen aanzienlijk lager.

Als Heijn in 1962 samen met zijn broer Gerrit-Jan in de raad van bestuur van AH komt is de welvaart in Nederland net flink aan het stijgen. De supermarkt profiteert van de economische groei, maar draagt ook aan de groei bij door een spaarsysteem te introduceren. Daarmee kunnen klanten sparen voor huishoudelijke apparatuur.  Albert Heijn blijft groeien en zich verder ontwikkelen. In het begin van de 21e eeuw start AH met het aanbieden van meer winkelformules. Naast de bekende supermarkten kon je ook terecht bij de AH to go, AH XL en Albert.nl voor online boodschappen. In de afgelopen 10 jaar is er bovendien veel gebeurd. Zo zijn er nieuwe huismerken geïntroduceerd zoals AH puur & eerlijk. AH Basic vervangt de Euroshopper. Er is tevens een app onder de naam gelanceerd om het winkelen te vergemakkelijken.

Beste keuze: Flying Blue American Express Silver Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
GRATIS

American Express

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 36

American Express Green Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 60

American Express Gold Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 199

American Express Platinum Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 700

Flying Blue American Express Entry Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 35

Flying Blue American Express Gold Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 170

Flying Blue American Express Platinum Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 600

American Express Business Gold

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
1e jaar gratis

American express KLM corporate

Debit of credit?
Credit card

Punten sparen
o.a vluchten en hotels

Jaarlijkse prijs
125,-

American express corporate card gold

Debit of credit?
Credit card

Punten sparen
o.a vluchten en hotels

Jaarlijkse prijs
€125,-

American express corporate card

Debit of credit?
Credit card

Punten sparen
o.a vluchten en hotels

Jaarlijkse prijs
€60,-