VVV bonnen Inleveren voor geld

Je wilt je VVV bonnen inleveren voor geld of cadeau’s, op deze pagina leggen we je uit hoe je dit kunt doen.

Dit zijn de beste webshops om jouw VVV bonnen in te leveren:

1.De Bijenkorf. Nederlands grootste online warenhuis.

Bijenkorf logo

   Bekijk het aanbod van Bijenkorf

2. Wehkamp. Shop hier al jouw favoriete merken.

Wehkamp logo

    Bekijk het aanbod van Wehkamp

3. Zalando. Grootste online shop voor kleding, schoenen en accessoires.

Zalando logo

    Bekijk het aanbod van Zalando

4. BCC. Grootste elektronica webshop van Nederland.

Bcc logo

Bekijk het aanbod van BCC

5. FonQ. Webshop die jou helpt bij het inrichten van je huis.

FonQ logo

   Bekijk het aanbod van FonQ

 

Iedereen kent natuurlijk de VVV-bonnen wel. De bekende cadeaubonnen die je van familie of vrienden krijgt met de kerst, Sinterklaas of op je verjaardag. Het is altijd makkelijk voor de gever, omdat diegene geen cadeau hoeft te verzinnen. Maar wat nu als je de VVV-bon zelf helemaal niet wilt hebben? Niet iedere winkel accepteert namelijk deze VVV-bonnen en daar zit je dan met de zoveelste cadeaubon. In dit artikel geven we de allerbeste tips hoe je deze VVV-bon kan inwisselen voor contant geld en op welke manier je dit het beste kunt gaan omruilen zonder al te veel waardeverlies.

VVV bon inwisselen voor geld via inwisselkantoor

De VVV-bon inwisselen voor contant geld kan je op verschillende manieren doen. Op internet staan tal van wisselkantoren die tegen een vergoeding jouw cadeaubon(nen) willen overnemen tegen een vergoeding. Sterker nog dit zijn websites die hier hun werk van maken en leven van deze vergoedingen. De vergoeding varieert sterk, maar vaak lever je al snel zo’n 10% in en bij Wissel.nl maar liefst 15% commissie!! Dus van jouw 100 euro zou je 85 euro overhouden. Best wel veel geld niet? Er zijn goedkopere inwisselmethodes om contant geld te krijgen voor jouw VVV-bon.

VVV bon inwisselen voor geld via Marktplaats

Via websites als MarktplaatsSpeurders of tweedehands worden vaak via opkopers gevraagd jouw VVV-bon in te wisselen voor contant geld. Het nadeel hiervan is dat er veel wordt opgelicht door groepen oplichters-bendes en je jouw cadeaubon kwijt bent. Sowieso is het altijd uitkijken en oppassen geblazen wat je koopt of verkoopt via het internet. Wij raden deze manier van inwisselen dan ook af, tenzij de persoon in kwestie de bon zelf wilt komen ophalen en contant geld gaat betalen.

VVV bon inwisselen voor geld via een Paysafecard

De goedkoopste manier om contant geld te ontvangen voor jouw VVV-bon is door deze bon in te wisselen voor een Paysafecard. Deze Paysafecard is een opwaardeerbon/voucher met een 16-cijferige pincode. Je kan hem zien als een telefoon-opwaardeerbon. Het handige van de Paysafecard is dat je hem bijna overal kunt kopen. Alleen accepeert niet iedere (web)winkel jouw betaling met een VVV-bon. Ga dus naar het Kruidvat, want deze accepeert de bon wel en ze verkopen ook Paysafecards.

Eenmaal ingewisseld en omgeruild ben je nu dus in het bezit van een Paysafecard voucher met een 16-cijferige pincode. Maar hoe ga je dit nu inwisselen voor contant geld?

Er zijn 2 manieren om jouw Paysafecard in te wisselen voor contant geld:

1) Met de Paysafecard kun je op heel wat websites afrekenen en betalen, maar je wilt er het liefst contant geld voor terug. Via websites waar je geld kan inzetten op weddenschappen denk aan bijvroobeeld Unibet.eu, kun je betalen met jouw Paysafecard. Je denkt nu misschien ”moet ik nu gaan gokken dan”? Dat is niet nodig, maar maak een gratis account aan en stort hier geld op d.m.v. de 16-cijferige code in te voeren en waardeer jouw account op een van de bovengenoemde pokersites of gamble-websites is opgewaardeerd met geld. Je kunt nu rustig dit geld uit laten betalen naar bijvoorbeeld jouw bankrekening of e-Wallet account.

2) Je kan ook direct deze Paysafecard gebruiken bij het opwaarderen van een eWallet account. E-Wallet providers zoals Neteller, Skrill(voorheen Monyebookers), en de Paysafecard zelf zijn de bekendste. Het beste is om een gratis account aan te maken bij een van deze providers. Zowel Neteller, Skrill als Paysafecard geven zelf eigen prepaid creditcards uit. Met deze prepaid creditcard kan je geld opnemen bij een geldautomaat, maar je kan het geld ook rustig overboeken naar jouw eigen bankrekening.

LET OP! Houd er rekening mee dat er een kleine fee berekend kan worden door de eWallet provider en dat contant geld opnemen bij een geldautomaat met een prepaid creditcard ook geld kost. De goedkoopste prepaid creditcard om te pinnen is die van Skrill, je betaalt slechts 3% commissie.

Welke VVV Bon inwisselmethode raden wij aan?

Wij raden zelf de 1e manier van bovengenoemde aan. Wissel jouw VVV-bon in bij bijvoorbeeld het Kruidvat voor een Paysafecard. Waardeer bij bijvoorbeeld Unibet.eu jouw account op met deze bon op en laat via Unibet.eu het geld storten op jouw bankrekeningnummer. Via deze inwisselmethode heb je slechts 3,00% waardeverlies van jouw VVV-bon en heb je netjes contant geld wat je eigenlijk het liefst direct had gekregen met de feestdagen of op je verjaardag 😉 .