XRP

XRP verwachtingen

XRP koers

$0,71

https://ripple.com/currency/

Market Cap
$34.365.262.819

Volume 24h
$2.995.180.788

Circulating Supply
48.105.234.849 XRP‘s

Market cap rank
6

All Time High

$3,40

High 24h
$0,74

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange die in Amsterdam is gevestigd.

Bezoek Bitvavo >

Actuele XRP Koers

Informatie koers XRP XRP

De XRP-prijs is vandaag de dag $0,71. De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,71 en de hoogste prijs in deze 24 uur staat op $0,74. Het procentueel verschil van de afgelopen 24 uur voor XRP is daling van 3,03%.

Wanneer je kijkt naar de laagste genoteerde koers XRP $0,003 zie je dat het verschil met vandaag stijging van 26.501,13% is.

XRP kopen kan bij Bitvavo en Binance, beide exchanges met lagere kosten. Ook kun je bij Litebit en Bitcoinmeester terecht voor XRP.

XRP prijs informatie

Marktkapitaal dominantie

1,76%

All Time High$3,40
Datum All Time High

07-01-2018 00:00

All Time Low

$0,003

Datum All Time Low

22-05-2014 00:00

30 dagen verschildaling van 14,71%
Reddit

https://www.reddit.com/r/ripple

XRP prijs details

XRP huidige koers

$0,71

Market Cap Rank

$34.365.262.819

Circulerend aanbod

48.105.234.849

Totaal aanbod

100.000.000.000

Max aanbod

100.000.000.000

Market Cap

$34.365.262.819

Trading Volume 24h

$2.995.180.788

Market Cap 24h

daling van 3,11%

XRP koers verwachting

XRP is een crypto die veelal in het XRP nieuws voorkomt, met een zeer positieve XRP verwachting 2022. Wanneer we kijken naar de koersveranderingen van de afgelopen jaren bij de XRP koers, zien we dat er een stijgende lijn in zit. Ook het team achter XRP communiceert via de bekende kanalen alle updates omtrent het blockchain project waardoor beleggers altijd op de hoogte zijn van updates, en de huidige XRP koers.

Er is een groeiende community achter XRP en het vertrouwen in het project blijft zeer aanwezig. Wanneer je meer wilt weten over het project achter XRP en de actuele ontwikkelingen raden wij jou aan om dit via de officiële website te doen https://ripple.com/currency/ en ook via https://www.reddit.com/r/ripple omdat hier veel ontwikkelaars actief zijn.

Wanneer je kijkt naar de interesse van beleggers in de afgelopen 6 maanden zie je al gauw het succes van XRP.

Koers XRP XRP verwachting 2022 – 2025

Wanneer we kijken naar de actuele ontwikkelingen in de wereld van crypto kunnen we met zekerheid zeggen dat er een hoop veranderingen aan komen, en meer koersstijgingen met een positieve verwachting 2022.  Zo ook misschien voor XRP. Meer landen nemen crypto aan als een wettelijk betaalmiddel wat absoluut zal bijdragen aan het succes van ook XRP.

De stijgende lijn over de afgelopen jaren laat goed zien dat XRP een uitstekende belegging kan zijn. Maar omdat de koersen bij crypto erg volatiel zien willen we hier geen uitspraak in doen, het is ten slotte aan de belegger of hij het geld kan missen. Wat de XRP verwachtingen 2022 ook zijn, we kunnen nooit in de toekomst kijken en garanderen dat de XRP verwachtingen 2022 waarheid zullen worden.

Wanneer je nu belegt voor een lang termijn rendement moet je zeker weten dat je het belegde geld kunt missen. Als dat het geval is kun je XRP kopen en vast houden. Je kan er zelfs voor kiezen om XRP te staken, en er zo een rendement op te behalen. Zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste XRP nieuws.

XRP kopen

Wanneer je besluit te beleggen in XRP kun je dit doen via Bitvavo doen, welke een betrouwbare online broker is voor crypto. Houd er rekening mee dat het altijd zeer verstandig is om een offline wallet te hebben voor jouw beleggingen, zodat deze niet gevoelig is voor hackers, het blijft tenslotte een digitale valuta.

XRP koers volgen

Je kunt als belegger jezelf goed op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen van de koers XRP via de verschillende crypto nieuws websites, twitter accounts en exchange platforms. Zorg dat je een goed beeld krijgt voordat je belegt, zodat je ook weet waar je in belegt. XRP heeft een zeer goede XRP verwachting voor de komende tijd, maar de verstandige belegger laat zich altijd goed informeren.

Loes Verstaveren

Loes is sinds de crypto explosie in 2017 voltijd aan het werk voor diverse crypto projecten en heeft een aantal beleggingen zoals BTC ETH en ADA. Als beleggings expert schrijft ze content voor deze en andere financiële websites.

Meest gestelde vragen XRP

Is XRP een verstandige belegging?
XRP heeft een goede reputatie en heeft een koersstijging gezien in de afgelopen 12 maanden. Ook al gaat een crypto koers flink op en neer zijn de verwachtingen voor XRP positief, maar toch weet je het nooit zeker. Wij raden elke belegger dan ook aan om nooit te beleggen met geld wat je niet kunt missen, en altijd goed onderzoek te doen naar het bedrijf achter de crypto. De kans dat je het belegde geld verliest is altijd aanwezig.
Wat is de actuele prijs voor XRP?
De actuele prijs voor XRP is op dit moment $0,71
Waar kan ik XRP kopen?
Er zijn heel veel exchanges waar je XRP kunt kopen, elke met zijn eigen voor en nadelen. Wij zelf maken veelal gebruik van Bitvavo, een Nederlandse crypto exchange met een registratie bij de Nederlandse bank. Let op dit is geen regulatie, er is namelijk nog gen regulatie ontwikkeld voor crypto exchanges wereldwijd. Toch geeft een registratie bij DNB een betrouwbaar gevoel, en de recenties zijn erg hoog.
Is het verstandig om al mijn geld in XRP te beleggen?
Ook al zijn de verwachtingen hoog gespannen voor XRP is het nooit verstandig om jouw beleggingsportefeuille uit een product te laten bestaan. Het is beter om meerder verschillende crypto te kopen, om het risico te verspreiden. Je kunt hier op de website over elke crypto lezen welke het waard is om in te investeren.