Wirex Visa Creditcard

Wirex card

Wirex Visa Card

Kosten voor het aanvragen
Volledig Gratis

Hoe eenvoudig is het aanvragen?
Volledig online

Wisselkoers opslag
slechts 1.7%

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Wirex is een applicatie en account waarmee gebruikers de controle hebben over hun geld maar ook over cryptocurrencies. Het bedrijf biedt een persoonlijke bankoplossing die een combinatie is tussen traditioneel bankieren en cryptocurrencies. Het beschikt over beveiligde portefeuilles voor Litecoin en Bitcoin met ondersteuning van mobiele en online applicaties. Met een Wirex visa card kun je wereldwijd betalingen verrichten met slechts een paar muisklikken. Het bedrijf beschermt ook de privacy, verbetert de veiligheid en verbetert de klantervaring. Wirex werkt voortdurend aan zijn diensten en producten om die te verbeteren om op die manier te kunnen voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Deze kaart in het kort

netto inkomenn.v.t.
leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitendirect afsluitbaar
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Bekijken

Prepaid creditcards

Bekijk de beste prepaid creditcards

Bekijk aanbod

Voor wie is de Wirex Visa Card geschikt?

Met een Visa card kun je wereldwijd betalingen verrichten in verschillende landen. Het makkelijke van de Visa card is dat je ook online kunt betalen. Wat je in het buitenland of op vakantie ook tegenkomt of meemaakt, betalen met de Visa  card is mogelijk, ook als andere betaalmiddelen niet werken. Ook hoef je je geen zorgen te maken als de card werkt of niet wordt geaccepteerd. Je kunt het gebruiken op tolwegen, om een overnachting in een hotel te boeken, een auto te huren en zelf om de borg ermee te betalen. Voor het boeken of reserveren van een hotel is een Visa  card ideaal.

Wirex heeft een naam gemaakt in crypto-handel. Veel handelaren zijn erg verrast over de functionaliteit van de kaart. Het is een alles-in-één-kaart die gebruikt kan worden voor elk type transactie. Zoals elke andere bankpas heeft de Wirex ook  maandelijkse servicekosten. Dit geldt voor zowel Visa als MasterCard.

Wirex Visa-betaalkaart

Dit is een Visa-kaart die contactloos is en waarmee je betalingen kunt doen met uw Wirex-account. Dankzij het gebruik van deze kaart kun je in feite je cryptocurrency uitgeven. Wirex brengt dit op de markt als de enige Visa ter wereld waarmee je crypto kunt omzetten in traditioneel geld en het als zodanig kunt uitgeven. Je Wirex Visa kaart kun je dus verbinden met Bitcoin, Litecoin, Ethereum en andere cryptocurrencies. Omgekeerd kun je ook je cryptocurrencies omzetten naar geld tegene actuele tarieven. Met de Wirex Visa krijg je wisselkoersen zonder commissies of verborgen kosten. De applicatie biedt ondersteuning voor het beheren van je budget en het bijhouden van  uitgaven. Wanneer j de Wirex Visa-kaart gebruikt, kun je ook exclusieve Cryptoback-beloningen verdienen. Deze worden automatisch toegekend wanneer je aan het winkelen bent.

BKR toetsing nodig voor Wirex Visa Card?

Voor de Wirex Visa Card is een BKR toetsing niet vereist. Een ieder vanaf 18 jaar kan deze kaart aanvragen. Dit is de eerste kaart waarmee je ook cryptocurrency kunt kopen.

Hoe Wirex Visa Card opzeggen?

De Wirex Visa Card kun je online opzeggen door een opzeggingsformulier in te vullen. 

Hoe kan ik inloggen bij mijn Wirex Visa Card?
Inloggen voor de Wirex Visa Card kan online op je persoonlijke account.
Hoe Wirex Visa Card aanvragen?

Om een Wirex Visa Card aan te vragen kun je online aan aanvraagformulier invullen. 

Krijg ik een Wirex Visa Card?

Lees meer op de website omtrent een welkomst cadeau voor de Wirex Visa Card.

Wirex card

Wirex Visa Card

Kosten voor het aanvragen
Volledig Gratis

Hoe eenvoudig is het aanvragen?
Volledig online

Wisselkoers opslag
slechts 1.7%