Visa World Card Platinum Creditcard

Bestedingslimiet

€ 5000,-

Aankoopverzekering

365 dagen

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 3000,-

Kosten geldopname

4% automaat en balie

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactie kosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 154,-

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

De Visa world card platinum is de meest uitgebreide en luxueuze Visa Card. Bij deze creditcard krijg je een ruime doorlopende reisverzekering. Ook  ontvang je een luxe opbergmap voor je rekeningoverzichten. De world card platinum is dus een perfecte creditcard als je veel reist en kiest voor optimaal betaalgemak. De bestedingslimiet van deze kaart is standaard € 5.000,-. Op die manier geef je niet meer uit dan je op je kaart hebt staan en voorkom je onnodige schulden. Verder zijn al jouw aankopen 365 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Tenslotte kun je profiteren van een uitgebreide doorlopende reisverzekering. Met deze reisverzekering krijg je een wereldwijde dekking. Met een visa world card betaal je eenvoudig, snel en 100% veilig. De visa world card is namelijk de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Met een visa card  kun je wereldwijd op meer dan 27 miljoen plaatsen betalen of reserveren.

Deze kaart in het kort

netto inkomen€1.250,- per maand
leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitendirect afsluitbaar
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de Visa World Card Platinum geschikt?

De visa world card platinum is ten eerste erg gewild vanwege het simpele feit dat het gaat om een kaart van visa. Men weet dat immers al het volgende: met deze kaart kan ik betalen over de hele wereld en krijg ik de nodige garanties. Een van die garanties is dat je een aankoopverzekering hebt. Daarnaast kun je wereldwijd betalingen verrichten met de kaart. Ook kun je genieten van een doorlopende reisverzekering, iets wat natuurlijk vooral voordelig is voor mensen die vaak op (zaken)reis gaan. Deze reisverzekering is overigens behoorlijk uitgebreid.

Voordelen

  • veilig betalen op vakantie en online
  • aankopen 365 dagen verzekerd
  • inclusief Doorlopende Reisverzekering
  • inzicht in uitgaven
  • 24/7 service en fraudepreventie

De visa world card platinum is voorzien van het contactloos betalen logo. Dit betekent dat je bij betaalautomaten met dit logo en het logo van Visa contactloos kan betalen. De visa world card platinum is dan ook de meest exclusieve creditcard van visa. Deze creditcard is dus relatief goedkoop voor een platinum card.  De visa world card platinum beschikt over elke soort verzekering die met een creditcard gepaard kan gaan, behalve over een reis annuleringsverzekering en een autoverhuurverzekering.

De visa world card platinum is de ideale creditcard voor zij die veel reizen.Ook is  een doorlopende reisverzekering hiermee inbegrepen. Met deze verzekering wordt het afsluiten van een verzekering bij derden overbodig. Niet één, maar alle vakanties worden het hele jaar door verzekerd tegen kosten bij reisongevallen of autopech. Daarnaast is de verzekering niet alleen van toepassing op de kaarthouder maar op alle meereizende gezinsleden die wonen op hetzelfde adres.

BKR toetsing nodig voor Visa World Card Platinum kaart

Voor een Visa World Card Platinum kaart is een BKR toetsing vereist. Met de BKR toetsing wordt de kredietachtergrond van de aanvrager onderzocht. Hiermee moet hij kunnen bewijzen dat hij het voorgeschoten geld kan terugbetalen. 

Hoe Visa World Card Platinum opzeggen?

Je Visa World Card Platinum kun je opzeggen door een opzeggingsformulier in te vullen of een aangetekende brief door te sturen. De kaart wordt dan onbruikbaar gemaakt, het word geblokkeerd of vernietigd.

Hoe kan ik inloggen bij mijn Visa World Card Platinum?

Inloggen voor je Visa World Card Platinum kan online op je persoonlijke  account.

Hoe Visa World Card Platinum aanvragen?

De Visa World Card Platinum kun je  eenvoudig online opvragen door een aanvraagformulier in te vullen.

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Visa World Card Platinum.

Visa World Card Platinum Creditcard

Bestedingslimiet

€ 5000,-

Aankoopverzekering

365 dagen

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 3000,-

Kosten geldopname

4% automaat en balie

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactie kosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 154,-

Rente gespreid betalen

n.v.t.