Visa Gold Creditcard

Bestedingslimiet

€ 5000,-

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 3000,-

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 55,-

Rente gespreid betalen

n.v.t.

N26-Creditcard

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Een visa-kaart is een type betaalkaart die gebruik maakt van het visa-netwerk. Deze kaarten kunnen zijn credit- en debitcards en ook prepaid-kaarten.Visa-kaarten  kunnen gebruikt worden voor individuele en zakelijke klanten. Visa-kaarten werken met bedrijven over de hele wereld om transactieverwerking voor zowel banken als handelaren mogelijk te maken. Financiële instellingen en fintech-bedrijven kunnen met visa overeenkomsten afsluiten voor kaarten die gebruikmaken van het visa-netwerk. Visa werkt ook samen met verkopers via verschillende soorten serviceovereenkomsten. Verkopers die visa-kaarten accepteren betalen kleine transactiekosten voor elke klanttransactie.

Deze kaart in het kort

netto inkomen€1.250,- per maand
leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitendirect afsluitbaar
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de Visa Gold geschikt?

De visa gold card is de grotere broer van de visa world card. Je krijgt een minimale bestedingslimiet van €5.000,- en je aankopen zijn tweemaal zolang verzekerd. Een extra creditcard voor je partner, zoon of dochter is gratis. Het geeft je ook de mogelijkheid om te betalen op plekken waar je normaal niet met een creditcard terecht kunt. Je kunt overal contactloos betalen en veilig online bestellen.

Waarom een Visa gold?

Waarom zou je kiezen voor een visa gold card? Aan deze card zijn er namelijk enkele voordelen verbonden. Met de card kun je veilig betalen in andere landen en kun je ook online betalingen verrichten.  Al de aankopen zijn voor een jaar verzekerd tegen verlies, beschadiging of diefstal. Ook heb je met de gold card altijd inzicht in je uitgaven. De limiet van de visa gold is standaard € 5000,-.  Eerst wordt er gekeken of deze limiet past bij je financiële situatie. Als dat niet het geval is, krijg je een lagere bestedingslimiet. Als je je visa-kaart bent kwijtgeraakt, kan visa het account blokkeren. Zij sturen dan een vervangende kaart en zorgen ook voor emergency cash. Met een visa gold card kun je wereldwijd betalingen verrichten. Visa gold-kaart wordt geaccepteerd bij tientallen miljoenen verkopers over de hele wereld.  Ook wordt de visa gold card wereldwijd geaccepteerd op tal van ATM-locaties.

Wat maakt een visa gold card bijzonder? Ten eerste mag je maandelijks meer uitgeven. Je krijgt een limiet, maar je kunt ook een bedrag  hoger of lager dan de limiet aanvragen. Er wordt wel gekeken of je dit financieel kunt dragen. Als dat niet het geval is dan besluit de creditcardverstrekker een lager bestedingslimiet te geven aan je. Verlies je een product, gaat het kapot of wordt het gestolen? Dan krijg je je geld in veel gevallen terug met de inbegrepen aankoopverzekering. Voor alle creditcards geldt een minimum inkomen. Financiële instellingen hebben namelijk een zorgplicht. Hiermee wordt voorkomen dat mensen schulden maken die ze niet terug kunnen betalen.

Visa Gold debitcard of creditcard?

Creditcardhouders zijn verplicht om aan het einde van elke maand hun schulden af te lossen. Je kunt maandelijks automatisch af laten schrijven, maar je mag ook zelf overmaken. Ben je te laat met aflossen dan krijg je een boete.

Daarom wordt er aangeraden om te kiezen voor automatische afschrijving. Met de visa gold card kun je er ook voor kiezen om in termijnen af te lossen. Verder moet je rekening houden met onnodige kosten. Neem liever geen contant geld op met je visa gold card. Een creditcard is niet voor pinnen bedoeld

BKR toetsing nodig voor Visa Gold?

Voor een Visa Gold kaart is een BKR toetsing vereist. Met de BKR toetsing wordt de kredietachtergrond van de aanvrager onderzocht. Hiermee moet hij kunnen bewijzen dat hij het voorgeschoten geld kan terugbetalen.

Hoe Visa Gold opzeggen?

Je Visa Gold kun je opzeggen door een opzeggingsformulier in te vullen of een aangetekende brief door te sturen. De kaart wordt dan onbruikbaar gemaakt, het word geblokkeerd of vernietigd. 

Hoe kan ik inloggen bij mijn Visa Gold?

Inloggen voor je Visa Gold kan online op je persoonlijke account

Hoe Visa Gold aanvragen?

De Visa Gold kun je  eenvoudig online opvragen door een aanvraagformulier in te vullen.

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Visa Gold.

Visa Gold Creditcard

Bestedingslimiet

€ 5000,-

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 3000,-

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 55,-

Rente gespreid betalen

n.v.t.

N26-Creditcard