Uniswap

Uniswap verwachtingen

Uniswap koers

$8,89

https://uniswap.org/

Market Cap
$4.058.222.230

Volume 24h
$235.022.361

Circulating Supply
456.489.583 UNI‘s

Market cap rank
36

All Time High

$44,92

High 24h
$9,10

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange die in Amsterdam is gevestigd.

Bezoek Bitvavo >

Actuele Uniswap Koers

Informatie koers Uniswap UNI

De Uniswap-prijs is vandaag de dag $8,89. De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $8,77 en de hoogste prijs in deze 24 uur staat op $9,10. Het procentueel verschil van de afgelopen 24 uur voor Uniswap is stijging van 0,59%.

Wanneer je kijkt naar de laagste genoteerde koers Uniswap $1,03 zie je dat het verschil met vandaag stijging van 762,59% is.

Uniswap kopen kan bij Bitvavo en Binance, beide exchanges met lagere kosten. Ook kun je bij Litebit en Bitcoinmeester terecht voor Uniswap.

Uniswap prijs informatie

Marktkapitaal dominantie

0,21%

All Time High$44,92
Datum All Time High

03-05-2021 05:25

All Time Low

$1,03

Datum All Time Low

17-09-2020 01:20

30 dagen verschildaling van 8,83%
Reddit

https://www.reddit.com/r/Uniswap

UNI prijs details

Uniswap huidige koers

$8,89

Market Cap Rank

$4.058.222.230

Circulerend aanbod

456.489.583

Totaal aanbod

1.000.000.000

Max aanbod

1.000.000.000

Market Cap

$4.058.222.230

Trading Volume 24h

$235.022.361

Market Cap 24h

stijging van 0,91%

Uniswap koers verwachting

Uniswap is een crypto die veelal in het UNI nieuws voorkomt, met een zeer positieve UNI verwachting 2022. Wanneer we kijken naar de koersveranderingen van de afgelopen jaren bij de Uniswap koers, zien we dat er een stijgende lijn in zit. Ook het team achter Uniswap communiceert via de bekende kanalen alle updates omtrent het blockchain project waardoor beleggers altijd op de hoogte zijn van updates, en de huidige Uniswap koers.

Er is een groeiende community achter Uniswap en het vertrouwen in het project blijft zeer aanwezig. Wanneer je meer wilt weten over het project achter Uniswap en de actuele ontwikkelingen raden wij jou aan om dit via de officiële website te doen https://uniswap.org/ en ook via https://www.reddit.com/r/Uniswap omdat hier veel ontwikkelaars actief zijn.

Wanneer je kijkt naar de interesse van beleggers in de afgelopen 6 maanden zie je al gauw het succes van Uniswap.

 

Koers Uniswap UNI verwachting 2022 – 2025

Wanneer we kijken naar de actuele ontwikkelingen in de wereld van crypto kunnen we met zekerheid zeggen dat er een hoop veranderingen aan komen, en meer koersstijgingen met een positieve verwachting 2022.  Zo ook misschien voor Uniswap. Meer landen nemen crypto aan als een wettelijk betaalmiddel wat absoluut zal bijdragen aan het succes van ook Uniswap.

De stijgende lijn over de afgelopen jaren laat goed zien dat Uniswap een uitstekende belegging kan zijn. Maar omdat de koersen bij crypto erg volatiel zien willen we hier geen uitspraak in doen, het is ten slotte aan de belegger of hij het geld kan missen. Wat de UNI verwachtingen 2022 ook zijn, we kunnen nooit in de toekomst kijken en garanderen dat de UNI verwachtingen 2022 waarheid zullen worden.

Wanneer je nu belegt voor een lang termijn rendement moet je zeker weten dat je het belegde geld kunt missen. Als dat het geval is kun je Uniswap kopen en vast houden. Je kan er zelfs voor kiezen om Uniswap te staken, en er zo een rendement op te behalen. Zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste UNI nieuws.

Uniswap kopen

Wanneer je besluit te beleggen in Uniswap kun je dit doen via Bitvavo doen, welke een betrouwbare online broker is voor crypto. Houd er rekening mee dat het altijd zeer verstandig is om een offline wallet te hebben voor jouw beleggingen, zodat deze niet gevoelig is voor hackers, het blijft tenslotte een digitale valuta.

Uniswap koers volgen

Je kunt als belegger jezelf goed op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen van de koers Uniswap via de verschillende crypto nieuws websites, twitter accounts en exchange platforms. Zorg dat je een goed beeld krijgt voordat je belegt, zodat je ook weet waar je in belegt. Uniswap heeft een zeer goede UNI verwachting voor de komende tijd, maar de verstandige belegger laat zich altijd goed informeren.

Loes Verstaveren

Loes is sinds de crypto explosie in 2017 voltijd aan het werk voor diverse crypto projecten en heeft een aantal beleggingen zoals BTC ETH en ADA. Als beleggings expert schrijft ze content voor deze en andere financiële websites.

Meest gestelde vragen Uniswap

Is Uniswap een verstandige belegging?
Uniswap heeft een goede reputatie en heeft een koersstijging gezien in de afgelopen 12 maanden. Ook al gaat een crypto koers flink op en neer zijn de verwachtingen voor Uniswap positief, maar toch weet je het nooit zeker. Wij raden elke belegger dan ook aan om nooit te beleggen met geld wat je niet kunt missen, en altijd goed onderzoek te doen naar het bedrijf achter de crypto. De kans dat je het belegde geld verliest is altijd aanwezig.
Wat is de actuele prijs voor Uniswap?
De actuele prijs voor Uniswap is op dit moment $8,89
Waar kan ik Uniswap kopen?
Er zijn heel veel exchanges waar je Uniswap kunt kopen, elke met zijn eigen voor en nadelen. Wij zelf maken veelal gebruik van Bitvavo, een Nederlandse crypto exchange met een registratie bij de Nederlandse bank. Let op dit is geen regulatie, er is namelijk nog gen regulatie ontwikkeld voor crypto exchanges wereldwijd. Toch geeft een registratie bij DNB een betrouwbaar gevoel, en de recenties zijn erg hoog.
Is het verstandig om al mijn geld in Uniswap te beleggen?
Ook al zijn de verwachtingen hoog gespannen voor Uniswap is het nooit verstandig om jouw beleggingsportefeuille uit een product te laten bestaan. Het is beter om meerder verschillende crypto te kopen, om het risico te verspreiden. Je kunt hier op de website over elke crypto lezen welke het waard is om in te investeren.