Money2go Mastercard Creditcard

Bestedingslimiet

n.v.t.

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

n.v.t.

Kosten geldopname

n.v.t.

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

n.v.t.

Jaarlijkse bijdrage

n.v.t.

Rente gespreid betalen

n.v.t.

money2go Mastercard

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Een mastercard-kaart is een elektronische betaalkaart die het mastercard-netwerk gebruikt. Met deze kaart kun je elektronische betalingen verwerken. De kaarten zijn meestal voorzien van het logo van mastercard. Dit kunnen creditcards, debitcards of prepaidkaarten zijn. Mastercard is een financiële dienstverleningsorganisatie die transacties verwerkt die worden uitgevoerd op creditcards. Deze  worden beheerd door een aantal banken en andere geldverstrekkers. Wanneer je dus de mastercard-symbool in de benedenhoek van een kaart ziet, betekent dit dat de technologie van het bedrijf zal worden gebruikt voor het verwerken van transacties die je ermee maakt. De money2go mastercard is een handig alternatief voor wie een prepaidkaart zoekt. Deze kaart kun je gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld een vakantiereis, voor online aankopen of als alternatief voor contant geld. 

eze kaart in het kort

netto inkomenn.v.t.
leeftijd18 jaar
bkr-toetsn.v.t.
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitendirect afsluitbaar
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de Money2go Mastercard geschikt?

De money2go card vraagt niet naar je inkomen of eventuele schulden. Opladen gaat via een online account. Daarna kun je ermee betalen bij alle mastercard-acceptatiepunten. Ook kun je geld afhalen bij automaten. Aan de meeste handelingen zijn er wel kosten verbonden en die kunnen relatief hoog zijn. Houd er dus rekening mee dat er extra kosten in rekening worden gebracht als je de kaart langer dan drie maanden niet gebruikt. Deze prepaidkaart is ook handig voor wie niet met (veel) contant geld op straat wilt, zoals zakenlui of ondernemers. Mocht je de kaart verliezen, dan wordt het saldo vergoed. De limiet per jaar is €2.500. Voor een hoger bedrag moet je een ander card aanvragen.

Waarom kiezen voor money2go?

Waarom zou je kiezen voor de money2go mastercard? Aan deze card zijn er enkele voordelen zoals

  • geen check van inkomen of schulden
  • simpel online op te laden
  • eerste opwaardering kost niets
  • geldig voor 5 jaar
  • contactloos betalen mogelijk
  • makkelijk een klein of groot bedrag opwaarderen
  • inzicht in je uitgaven
  • wereldwijd betalen

De money2go mastercard is gescheiden van je bankrekening. Zo kun je als ondernemer of zakenlui je persoonlijke rekening en werkrekening gescheiden houden. Je kunt dus alleen uitgeven wat op je kaart staat. Op deze manier loop je geen risico op schulden. Bovendien heb je overal en altijd de mogelijkheid om online je uitgaven te zien. Op deze manier heb je een overzicht. Je kunt je saldo op je kaart altijd en overal aanvragen, dit kan per sms-bericht of gewoon online. 

Money2go Mastercard debitcard of creditcard?

Via de website of via een app kun je het saldo op je kaart bijhouden en de kaart beheren. De money2go kaart is voorzien van een chip voor contactloos betalen. Doordat de money2go card een prepaid kaart is, kan iedereen van 18 jaar of ouder de kaart aanvragen. Als je de kaart hebt opgewaardeerd kun je er overal mee betalen waar mastercard wordt geaccepteerd. Ook kun je contactloos betalen bij pin-automaten in winkels of contant geld opnemen bij geldautomaten met het mastercard-logo. 

Je kunt alleen het geld uitgeven dat je zelf van tevoren op de kaart hebt geplaatst. De Money2Go kaart komt in 2 varianten, deze zijn de basic en advanced card. Het verschil tussen de basic en de advanced kaart zijn de limieten die je erop kunt plaatsen. De kaart is ook handig om mee te nemen naar een ander land, bijvoorbeeld als backup in plaats van contant geld. Bij verlies of diefstal van je card kun je het saldo terug laten storten.

BKR toetsing nodig voor Money2go Mastercard?

Voor een Money2go Mastercard is een BKR toetsing niet vereist. Iedereen vanaf 18 jaar kan deze prepaidkaart aanvragen. Er wordt bij aanvraag niet gekeken naar inkomen.

Hoe Money2go Mastercard opzeggen?

De Money2Go Mastercard kun je eenvoudig telefonisch opzeggen. Een medewerker begeleidt jou tijdens het opzeggen van je kaart.

Hoe kan ik inloggen bij mijn Money2go Mastercard?

Met de Money2go Mastercard kun je eenvoudig inloggen op je persoonlijke online account.

Hoe Money2go Mastercard aanvragen?

De Money2go Mastercard kun je eenvoudig via een aanvraagformulier aanvragen. De kaart wordt binnen 7 tot 10 dagen goedgekeurd en je hebt geen BKR toetsing nodig voor deze kaart.

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Money2go Mastercard. 

Money2go Mastercard Creditcard

Bestedingslimiet

n.v.t.

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

n.v.t.

Kosten geldopname

n.v.t.

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

n.v.t.

Jaarlijkse bijdrage

n.v.t.

Rente gespreid betalen

n.v.t.

money2go Mastercard