Mastercard Classic Prepaid Creditcard

Bestedingslimiet

€ 5000,-

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 2000,-

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 26,-

Rente gespreid betalen

n.v.t.

mastercard classic prepaid kaart

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Binnen de mastercard creditcards, zijn er verschillende soorten kaarten die je aan kunt schaffen met elk hun eigen prijzen en limieten. Zo heb je de mastercard classic, de mastercard gold, de mastercard black en de mastercard classic prepaid. Met een prepaid mastercard kun je snel, gemakkelijk en veilig betalen. Dit kan zowel in je eigen land als in het buitenland, je kunt de punten herkennen aan de mastercard logo. Met een prepaid mastercard kun je bij alle mastercard-acceptanten ter wereld dus je aankopen betalen. Maandelijks ontvang je een overzicht van al je transacties. Op die manier is het eenvoudig voor jou als gebruiker om een overzicht te hebben van je uitgaven. Een reis boeken, studieboeken bestellen, kleding kopen of muziek downloaden? Het kan allemaal heel eenvoudig via internet.

Deze kaart in het kort

netto inkomenn.v.t.
leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitendirect afsluitbaar
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de Mastercard Classic Prepaid geschikt?

Betalen doe je gemakkelijk met je classic prepaid creditcard. Als je online betaalt met mastercard, dan is je betaling extra beveiligd met een persoonlijk wachtwoord. Vrijwel alle producten die je betaalt met je card, zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Ga je op zakenreis of op vakantie en betaal je met je prepaid mastercard, dan profiteer je overal ter wereld van aanvullende reisverzekeringen. Daarmee ben je verzekerd tegen kosten bij bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening. Met een prepaid card heb je alle voordelen van een creditcard in handen. Ideaal voor jouw online aankopen in binnen- en buitenland. Wereldwijd kun je betalen op meer dan 35 miljoen plaatsen. Bij een prepaid card stort je zelf geld op de card. Hierdoor bepaal je zelf de hoogte van het tegoed. Handig voor mensen die geen onnodige schulden willen aan het eind van de maand.

Waarom kiezen voor een mastercard prepaid classic

De mastercard classic prepaid is het voorbeeld van hoe een prepaid creditcard zou moeten zijn. Naast het feit dat iedereen deze creditcard mag aanvragen kent het scherpe prijzen en geen onnodige kosten. Ook zijn een aantal handige verzekeringen inbegrepen. Op het moment dat jij niet kan voldoen aan de eisen van een mastercard classic, dan kan de prepaid variant een goede keuze zijn.

Voordelen van de mastercard classic prepaid

  • de enigste prepaid mastercard zonder kosten voor inactiviteit
  • bijna iedere aankoop is gratis tot 180 dagen verzekerd
  • weinig risico’s  verbonden aan online shoppen

Mastercard Classic Prepaid debitcard of creditcard?

In principe werkt het betalen met een prepaid mastercard hetzelfde als met een pinpas. Het enigste verschil is dat de creditcard vooraf moet zijn opgeladen voordat je kunt betalen. Deze creditcard werkt hetzelfde als een gewone, met 1 belangrijk verschil: je stort vooraf geld op de kaart. Je kunt dus aankopen blijven doen zolang je saldo voldoende is. Het is niet mogelijk om op krediet te kopen, zoals bij een normale creditcard wel het geval is. Door deze prepaid mastercard aan te vragen loop je dus geen risico dat je meer geld uitgeeft dan je hebt.

Bij een mastercard wordt het geld bij een aankoop niet direct van je rekening afgeschreven. In plaats daarvan worden alle aankoopbedragen in een maand gesommeerd en in rekening gebracht aan het einde van de maand. Zo heb je een overzicht en weet je hoeveel je moet terugbetalen. Wanneer je keurig op tijd betaalt, betekent dit dus eigenlijk dat je een korte renteloze lening hebt gehad.

BKR toetsing nodig voor Mastercard Classic Prepaid?
Voor de Mastercard Classic Prepaid is een BKR toetsing niet vereist. Iedereen komt in aanmerking, ongeacht inkomen of krediethistorie.
Hoe Mastercard Classic Prepaid opzeggen?
De Mastercard Classic Prepaid kun je telefonisch opzeggen of per brief. Online kun je gratis je gegevens invullen en ook de opzegbrief. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief. Je ontvangt een bevestiging van Mastercard per welke datum je credit card wordt gedeactiveerd.
Hoe kan ik inloggen bij mijn Mastercard Classic Prepaid?
Inloggen voor je Mastercard Classic Prepaid  kan online op je persoonlijke creditcard account.
Hoe Mastercard Classic Prepaid aanvragen?
De Mastercard Classic Prepaid kun je eenvoudig aanvragen via een online aanvraagformulier . Binnen enkele dagen wordt er dan contact met je opgenomen.
Krijg ik een welkomst cadeau?
Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Mastercard Classic Prepaid.

Mastercard Classic Prepaid Creditcard

Bestedingslimiet

€ 5000,-

Aankoop verzekering

n.v.t.

Spaarrente

n.v.t.

Maximale opname

per dag € 2000,-

Kosten geldopname

1% tot € 1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

n.v.t.

Transactiekosten wisselkoers

2,00%

Jaarlijkse bijdrage

€ 26,-

Rente gespreid betalen

n.v.t.

mastercard classic prepaid kaart