Flying Blue American Express Entry Creditcard

Flying Blue American Express Entry Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 35

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Flying Blue is een programma van de KLM en Air France. Als je vliegt met deze luchtvaartmaatschappijen kun je ook punten sparen. Punten sparen kun je doen door middel van een american express entry card.  Met een entry card heb je ook recht op een aankoopverzekering, fraudebescherming en geld-terug-garantie. Als hoofdkaarthouder kun je zonder extra kosten twee extra entry cards aanvragen. Met een extra card kunnen zij ook genieten van de service van american express en flying blue. Hoe vaker je op reis gaat, hoe meer punten je kunt sparen en hoe meer je kunt genieten van de voordelen die erbij komen. Het flying blue programma kun je verdelen in vier verschillende levels. Deze zijn de basis level of explorer, de elite level of silver, de elite plus in goud en platinum.

Deze kaart in het kort

netto inkomen€1.654,- per maand
leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitenlevertijd: 10 dagen
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Bekijken

Prepaid creditcards

Bekijk de beste prepaid creditcards

Bekijk aanbod

Voor wie is de Flying Blue American Express Entry Card geschikt?

Flying blue is het frequent flyer programma van KLM. Voor iedere vlucht aan boord van KLM, Air France of een van de airline partners ontvang je miles van flying blue. Met de american express entry card spaar je niet alleen miles als je vliegt, maar die punten kun je ook gebruiken als je boodschappen gaat halen, tanken of gaat winkelen. Met de entry card spaar je 0,5 mile per euro. Deze miles kun je gebruiken voor vliegtickets, upgrades of producten en diensten bij de partners van flying blue. In het flying blue-programma blijven miles geldig als je eens in de 2 jaren vliegt met de KLM of Air France.

Vlieg je niet binnen de periode dan vervallen jou gespaarde miles. Hiervoor is er echter wel een oplossing, bij goedkeuring van een aanvraag verleng je eenmalig de geldigheid van je gespaarde miles. Op die manier blijven je miles geldig, ook al vlieg je niet voor een bepaalde tijd. Miles delen met een extra kaarthouder binnen een american express account kan met ‘share  en fly’. Zo kun je samen sneller sparen voor een reward ticket. De extra kaarthouder kan de miles laten overschrijven op zijn card en omgekeerd kan dat ook. Met de entry card kun je ook genieten van een wereldwijde verzekering bij reisongevallen. Voorwaarde is dat de reis is betaald met de kaart.

Gebruik je de card voor online aankopen? Dan zijn je aankopen ook verzekerd als die wordt gestolen of beschadigd raakt. Is je pakket niet bezorgd? Dan kun je de betaling terugdraaien en voorkom je op die manier onterechte kosten. Er is geen vaste bestedingslimiet op de entry card. Je kunt dus zelf je bestedingsruimte opbouwen. Bij american express betaal je elke maand het openstaande bedrag. Op die manier kom je niet in in financiële problemen en heb je ook geen hoge rentekosten.

Flying Blue American Express Entry Card debitcard of creditcard?

Met een american express card hoef je je geen zorgen te maken als het gaat om fraude of misbruik van je kaart. Al jouw aankopen zijn verzekerd tegen schade en diefstal. Met de unieke geld-terug-garantie wordt je ook vergoed tegen een ‘miskoop’.  Een  card van american express kent ook een grotere persoonlijke bestedingsruimte dan andere creditcards. Er wordt gekeken naar je  persoonlijke profiel en uitgavenpatroon de bestedingsruimte wordt daarop aangepast.

BKR toetsing nodig voor Flying Blue American Express Entry Card?

Voor de Flying Blue American Express Entry Card is een BKR toetsing vereist. Een BKR toetsing is nodig omdat de aanvrager moet kunnen bewijzen dat hij het kan terugbetalen.

Hoe Flying Blue American Express Entry Card opzeggen?

De Flying Blue American Express Entry Card kun je telefonisch opzeggen of online via je  account. Samen met iemand van de ledenservice wordt er een besluit gemaakt wat je kunt doen met je gespaarde membership rewards.

Hoe kan ik inloggen bij mijn Flying Blue American Express Entry Card?

Inloggen voor je Flying Blue American Express Entry Card kan online op je persoonlijke creditcard account.

Hoe American Express Flying Blue Entry Card aanvragen?

De American Express Flying Blue Entry Card kun je eenvoudig online aanvragen. Als de aanvraag is goedgekeurd dan heb je de kaart binnen 10 werkdagen thuis. Activeer de kaart online of telefonisch.

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Flying Blue American Express Entry Card. 

Flying Blue American Express Entry Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 35