BKR regels buitenlandse creditcard aanvragen

Bij aanvraag van een creditcard dan vraag je eigenlijk een betaalmiddel aan die ervoor zal zorgen dat je krediet krijgt om iets te kunnen kopen of ermee te kunnen betalen. Bij het aangaan van krediet dan zal dat over het algemeen doorgegeven worden aan het BKR. Gaat het nu om een Visa World Card of een andere er zal altijd controle moeten zijn of je geregistreerd staat bij het BKR. Als dit niet geval is wordt de zaak iets moeilijker en problematischer als je geregistreerd staat.

Het grootste gedeelte van krediettrekkers houden altijd rekening met de controle van de BKR. Er zijn altijd andere mogelijkheden om de creditcard te ontvangen als het niet wilt lukken om het te bemachtigen. Je kan het dus altijd voor elkaar krijgen. Na dit gedaan te hebben is het goed om rekening te houden met de hogere kosten en tegelijkertijd ook hogere rentes die in rekening gebracht kunnen brengen. Dit is afhankelijk van je budget.

Een Debit card of prepaid creditcard kan een oplossing zijn

De Debit card en de prepaid creditcard zijn ook nog twee manieren of mogelijkheden om een creditcard zonder BKR toetsing aan te vragen. Het is dus duidelijk dat je met deze kaarten eerst een bedrag moet storten. Zo kun je dan normaal gebruik van maken. Het opnemen moet systematisch, je kunt niet meer opnemen dan je zelf op je creditcard zet. Het heeft ook voordelen die met zich meegebracht worden, zoals; je hebt nu dan een creditcard met limiet zonder BKR toetsing. Perfecte kaarten geschikt als je niet met schulden te maken wilt krijgen.  Als je een idee hebt dat je door middel van een gewone creditcard te denken aan American Express gelijk heel erg veel geld uit gaat geven, dan is de Debitcredit of een Creditcard de ideale oplossing. Je hebt op den duur een creditcard met een limiet zonder BKR toetsing waar je gewoon mee betalingen kunt doen.

Creditcard aanvragen zonder BKR

Vraag je een creditcard aan zonder BKR dan is het heel erg eenvoudig te doen. In Nederland is het zo dat niet iedereen er stil bij staat. Diverse aanbieders van dit soort kaarten voornamelijk op de Nederlandse markt zijn actief en volledig legitiem. Op zo een manier kun je geen rare leningen bij vreemde partijen aangaan. Je debit card kun je normaal via Ideal opladen of door het opkopen van een voucher bij een winkel die je het best vertrouwd, afhankelijk van het type merk. Er zijn verschillende redenen die kunnen maken dat je niet in aanmerking komt voor een reguliere creditcard namelijk:

  1. Je kunt een negatieve BKR notering hebben
  2. Je staat geregistreerd bij het BKR
  3. Je hebt teveel leningen openstaan

Maar gelukkig is er een oplossing hiervoor. Je kan wel in aanmerking komen voor een prepaid card zoals eerder aangegeven. En je kunt er overal ter wereld meebetalen. Je gaat het dan wel van tevoren moeten opladen.