Bijenkorf Creditcard

Bestedingslimiet

€ 2.500

Aankoopverzekering

180 dagen

Spaarrente

0,15%

Maximale opname

per dag € 2000,-

Kosten geldopname

1% tot €1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

€ 500,-

Transactiekosten wisselkoers

2%

Jaarlijkse bijdrage

€ 20,-

Rente gespreid betalen

10%

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

De Bijenkorf creditcard is een creditcard waarmee je kunt sparen terwijl je aan het winkelen bent. Dit doe je door elke keer te betalen met je Bijenkorf creditcard. Het handige is dat de Bijenkorf ook een applicatie heeft. Op je tablet of je smartphone kun je dus je creditcard zaken regelen. Je kunt je bestedingsruimte checken terwijl je winkelt, een rekening betalen terwijl je over straat bent en zelfs een geldautomaat vinden op je vakantiebestemming. De applicatie is veilig dus je kunt ook online winkelen. Verder kun je ook speciale aanbiedingen en kortingen bekijken. De Bijenkorf card komt in drie verschillende versies.

Deze kaart in het kort

netto inkomen

€1.150,- per maand

€13.800,- per jaar

leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitenBij lidmaatschap
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij de aanschaf van een debitcard

Voor wie is de Bijenkorf Card geschikt?

Een voordeel van de Bijenkorf card is dat vrijwel al je aankopen verzekerd zijn. Deze zijn 180 dagen na aankoop gratis verzekerd. Denk maar aan verlies van je aankopen, schade of diefstal. Ook profiteren kaarthouders van een aflevergarantie; dat houdt in als een online besteld artikel niet wordt geleverd, dan betaal je niks. Boek je een buitenlandse reis met de Bijenkorf creditcard, dan ben je wereldwijd automatisch en kosteloos verzekerd tegen ongevallen en vertraging. Je kunt de klantenkaart van de Bijenkorf wereldwijd gebruiken als gewone creditcard. Met iedere besteding spaar je punten, ook buiten de Bijenkorf. Binnen de Bijenkorf gaat sparen wel sneller.

Voordelen

  • altijd inzicht in je uitgaven en bestedingsruimte
  • makkelijker online betalen met de e-Code
  • eenvoudig een rekening betalen
  • speciale aanbiedingen
  • Bijenkorf Card App

De Bijenkorf Card is er in 3 verschillende versies, namelijk silver, diamond en black diamond. Hoe meer je jaarlijks besteedt, hoe hoger het niveau van je kaart en hoe meer punten je spaart. Hiermee groeien ook jouw privileges en aanbiedingen. De Bijenkorf past het niveau automatisch aan je bestedingspatroon aan. De punten die je gespaard hebt, kun je dan ruilen voor leuke kortingen op artikelen in de Bijenkorf. Deze Mastercard komt dus goed van toepassing  als je elk jaar veel winkelt bij de Bijenkorf. Je kunt zowel in de Bijenkorf winkels als in de webshop je spaarpunten gebruiken om te betalen. Bijbetalen als je punten tekort komt, mag. Nieuwe punten moet je binnen 3 jaar verzilveren. De oudste punten worden altijd eerst gebruikt.

De Bijenkorf Card is interessant voor wie regelmatig winkelt in de Bijenkorf. Ook daarbuiten werkt het als een normale creditcard. Het is een Mastercard, dus je kunt er overal ter wereld mee betalen of geld mee opnemen. Als kaarthouder word je bovendien uitgenodigd voor exclusieve koopavonden en ontvang je op sommige artikelen extra korting.

 

BKR toetsing nodig voor Bijenkorf Card?

Voor de Bijenkorf Card is een BKR toetsing vereist. Een BKR toetsing is nodig omdat de aanvrager moet kunnen bewijzen dat hij het kan terugbetalen. 

Hoe Bijenkorf Card opzeggen?

De Bijenkorf Card kun je telefonisch of per brief opzeggen. In de brief kun je ook aangeven waarom je de card wilt opzeggen. 

Hoe kan ik inloggen bij mijn Bijenkorf Card?

Inloggen voor je Bijenkorf Card kan online op je persoonlijke creditcard account.

Hoe Bijenkorf Card aanvragen?

De Bijenkorf Card kun je online aanvragen via het aanvraagformulier. Het duurt maximaal drie weken voordat je jouw nieuwe Bijenkorf Card in huis hebt.

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Bijenkorf Card. 

Bijenkorf Card

Bestedingslimiet

€ 2.500

Aankoopverzekering

180 dagen

Spaarrente

0,15%

Maximale opname

per dag € 2000,-

Kosten geldopname

1% tot €1,50 bij positief saldo, 4% bij negatief saldo

Spaarrente vanaf

€ 500,-

Transactiekosten wisselkoers

2%

Jaarlijkse bijdrage

€ 20,-

Rente gespreid betalen

10%